DJ Alex Публикувано Януари 11, 2006 Публикувано Януари 11, 2006 Здравейте на всички !!! Не се ограничавам в стиловете, затова не знам доколко това може да ме представи цялостно, но тъй като е най-новото ми парче, затова смятам да започна с него . http://bg-sonic.com/members.php?id=41 Dark Koleda е парчето Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 вече писах по това парче ама използвам случая да те поздравя Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Не е лошо като идея Ама на мен някъкси ще ми звучи по - добре ако е по - бързо темпото Цитирай
alexthegreat Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Приятно произведение. Щом е Dark не може да е иначе... BTW: Брей...в последно време забелязвам нашествие на свежи предлставители от B.A.N.G форума на тукашна територия Аз лично приветствам стиловото многообразие... е, добре дошли Цитирай
jFog Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Аз лично приветствам стиловото многообразие... е, добре дошли И аз така! Пред Форума всички сме равни A Hope in the Darkest Hours-майки ебва направо!!! сори че е около темата.... Много майсторски звучи всичко. Цитирай
DJ Alex Отговорено Януари 11, 2006 Автор Отговорено Януари 11, 2006 A Hope in the Darkest Hours-майки ебва направо!!!сори че е около темата.... Много майсторски звучи всичко. Ако кажа, че не ми напълни душата - ЩЕ ИЗЛЪЖА . Нищо, че не е по темата 10х за приветствията на всички. :hello: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Човече, страхотна музика правиш, фен съм ти! Добре дошъл! Цитирай
yakiya Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Са остава да се земеме да напраиме общ концерт Метъли и Диджеи и да се сплотиме срещу чалгарите и да им се оттепаме....на певиците. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 парчето е супер! както бях заспал по това време много ме разбуди Цитирай
DJ Alex Отговорено Януари 13, 2006 Автор Отговорено Януари 13, 2006 10х що бе певиците им са хубави, що да ги тепаме Цитирай
DJ Alex Отговорено Януари 14, 2006 Автор Отговорено Януари 14, 2006 Изрових по-стари теми от форума, и чух разни ваши нещица и трябва да ви кажа, че бях много очарован . Пуснах на всеки по един PM, че в някой форуми се дразнят когато се отварят наново, старите теми. От тук нататък ще следя по-редовно, да не пропускам хубавите неща . PS. Само на f1_sound и Craig не успях да намеря неща, ако някой от вас прави музика нека ми пусне тук или на PM линкче да чуя нещо. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Благодаря за вниманието. Ще се погиржа и от мен да има нещо не след дълго. Цитирай
yakiya Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 "що бе певиците им са хубави, що да ги тепаме" Трее да има момент на изненада. А и между другото Камелия е от нашата махала,и трее да споделя ,че ич нее привлекателна.Ама то и ние не сме цвете за мирисане,така,че........предлагам да се прежалиме и да прободеме по неколко бройки. Цитирай
DJ Alex Отговорено Януари 16, 2006 Автор Отговорено Януари 16, 2006 ...А и между другото Камелия е от нашата махала,и трее да споделя ,че ич нее привлекателна.Ама то и ние не сме цвете за мирисане... ... Пък и на няколко бири кой ще забележи подробностите Цитирай
Recommended Posts