Chuck Norris Публикувано Януари 27, 2010 Публикувано Януари 27, 2010 Запис от наш концерт, в който изпълняваме наша любима песен, на любим изпълнител. Надявам се да ви хареса! На място грача, но няма как. В крайна сметка смятам, че се е получило добре. Коментирайте без жал! http://www.4shared.com/file/209059852/4709..._Forgive_M.html Клавири и вокали - АЗ Китара и вокали - Васко Барабани - Сашо Китара и вокали - Борко Бас и вокали - Драго! Поздрави от група ACCESS от град Каварна! Цитирай
R.Vengeance Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 Много хубав избор на песен. Удря в сърцето,браво. Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 Момчета, като цяло много добре сте направили песента, но имам забележки по бековете. На мен лично не ми харесаха терцовите добавки в началото, както и това че на места и то най-вече в припева изпускате беквокала така, както е в оригинала. Чувам освен това, че някъде същият бек е транспониран с октава по-ниско, което е обяснимо, защото е бая високо, но някак на мен не ми звучи, защото между него и основния зейва една празна секста, която би трябвало да се запълни с третия тон от тризвучието. И така, не е ли по-добре да свалите цялата песен с тон-два, пък да си пеете втория вокал според оригинала? Разбира се, това е лично мое мнение, вие сте свободни да интерпретирате песента, както на вас ви харесва. Цитирай
Лими Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 (Редактирано) ^Той дори Браян Адамс си сваля с полутон някои от песните на концерт. Ето пример за песен, чиято оригинална тоналност е фа диез-минор, а на този концерт я пее във фа-минор. Редактирано Януари 28, 2010 от Лими Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 30, 2010 Отговорено Януари 30, 2010 Като цяло доста яко изпълнение се е получило Цитирай
Chuck Norris Отговорено Февруари 6, 2010 Автор Отговорено Февруари 6, 2010 Между другото, гласим се всичките за MUSIC IDOL 2010 ! Цитирай
Recommended Posts