Elly Публикувано Януари 10, 2006 Публикувано Януари 10, 2006 здравейте! ненам точно как така да се представя, за да не прозвучи твърде глупаво (освен, че ще трябва да се пост-на и в темата за запознанства след малко) :think: става дума, че искам да пратя на гмайла един мой кавър на една песен на Norah Jones, като много ще се зарадвам да чуя отзив (бе голяма дума да не казвам...) обаче! не съм сигурна, че препратките към кавъри (а не авторски неща) принадлежат също към тази тема... четох, четох... :read: , но не схванах... та! ако не е за тук - моля да ме извините, преди да ми шитнете към правилния гьол. ми... това е би хепи! Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Ми аз съм чувал доста кавъри във форума! :think: Що пък не...давай смело!!! Цитирай
Elly Отговорено Януари 11, 2006 Автор Отговорено Януари 11, 2006 ....Що пък не...давай смело!!! блъдъря! ми... тя песента е вече там, всъщност :-) Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Браво бе Elly,много готино пееш Имаш ли още песни? Цитирай
Elly Отговорено Януари 11, 2006 Автор Отговорено Януари 11, 2006 Браво бе Elly,много готино пееш Имаш ли още песни? ееййй супер просто благодаря наистина! дам, имам и едно авторско парче, написано заедно с един приятел... ще взема и него да кача по-нататък (чакай да събера още смелост ) иначе в момента пея в една група, с която до този момент нямаме авторски неща (губя надежда, че изобщо някога ще имаме... ) - с тях правим по-тежички неща. е, не чак тежки, де, стил поп-рок като за клуб, но този тип пеене ми е голям кеф... Цитирай
synchu Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 ммм страхотно много потенциал, както се казва....действай напред и успех има разни незначителни неща за изглаждане, но това си е комбинация запис & упражнения.... пусни нещо авторско, плс Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Много хубав глас имаш не спирай да се занимаваш браво :hello: Цитирай
ronia Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Ели, поздравявам те! Прекрасен глас. Удоволствието беше пълно. Всъщност пускам си те пак Качи още неща, като има. И продължавай само така! Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 (Редактирано) Бубо, ако всеки пеещ като тебе се куми и черви дали да пусне нещо свое, тоя свят и нашата социалистическа родина са се чалнали съвсем... /чалГнали/ Кефиш ме с главни букви. Подписът ти също ми хареса, както и авторът му ми е любимец. Пусни си CV-то в "Самопредставяне". А, имаш ЛС. Да бе, и аз си го въртя вече половин сахат. Редактирано Януари 11, 2006 от sa6tiat Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 еее супер е! много разцъквалка готинка и релаксираща музичка Цитирай
Elly Отговорено Януари 11, 2006 Автор Отговорено Януари 11, 2006 лелеееееееее! много ви благодаря! Цитирай
ronia Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Сега си слушкам и авторското парче. Ми не знам какво да кажа... Всичко е субективно и един харесва едно, друг - друго. Първо, като стил: страхотно ме кефи! Второ, като разработка: свалям шапка (или квото имам на главата). Спирам с тъпото изброяване, но и текстът е рядко смислен - стискам палци да е твой. Пеенето вече много хора го Има нещо много приветливо в тембъра на гласа ти. Като цяло, чудничко. Прекрасно начало на деня, благодаря Само едно нещо ме притеснява - докога ще се хабиш с кавъри? С това твоето приятелче бихте могли да постигнете много. Желая ти го от сърце! Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Това авторското е страхотно! Цитирай
Recommended Posts