adXok Публикувано Януари 10, 2006 Публикувано Януари 10, 2006 Мисълта ми е следната... Бацам със семплерите на Reason. Ама много чегрътки и време и слоеве, докато докарам точно звук примерно като на Stevie Wonder от '70 години... един такъв като, както започваше известната песен на Anastasia - Outta Love или някакво такова беше заглавието. Та търся готови пресети или рефили за семплерите... Или най-добре готви извадени семпли от Korg или Yamaha Motif. Aко има някакви виртуални синтезатори с готови, нагласени врътки - още по-яко! П.П. Вече имам много яки семпли с барабани... остана с клавирите да се справя. За баса още се двоумя. Ама май ша си купувам бас и ел. китари... хмм... Айде, дайте препоръки за клавирни семпли (готови) или готови пресети на някой виртуален клавир, така че да звучи приятно, да може да се прави динамика и пр. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Изтегли ли си серията Analog Monsters за Reason? Цитирай
NoSoul Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Стига да си си купил инструмент на Йамаха, можеш да го регистрираш и да изтеглиш от сайта за поддръжка на инструментите им. Ако не се лъжа имаше и услуга да си поръчваш това онова - трябва и семпли да можеш да поръчаш. Тва обаче мисля че се заплащаше... Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 В twins има Korg Vst направо е лудница един от любимите ми VST Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 как е клавирни на английски?и какъв формат ти трябва щото аз имам wav Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Клавирни на английски би трябвало да е keyboard. Цитирай
Recommended Posts