Shadowfreak_ Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 Здр. на всички 2 пъти сън хидил на урок по китара и много се кефя и ми става все по-интересно с времето вече съм на нотите на 1во и 3то прагче на 1ва и 2ра струна. Знам и нонтите на свободните струни ( как се записват и четат ми си сол ре ла ми E H G D A E ) Направих си всички упражнения от 2те школи по които работим с моята учителка (които вклюват знанията ми до момента).Та бихте ли ми пратили линкове с упражнения до такава сложност с различни занимателни ритми . Лесни песнички с които нямам да имам проблем при четенето и затрудне в свиренето абе доло горе до нивото което съм уписъл по горе ! (може и табове школи абе каквото се сетите което може да ми е полезно до този момент и по нататък ) БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО И ДАНО НЕ СЪМ ВИ БИЛ МНОГО УМАЛЕН С ТАЗИ ТЕМА НО ТОВА Е КОЕТО МЕ ВЪЛНУВА ЗА МОМЕНТА (все пак съм начинаещ) :headbang: Цитирай
maxim09 Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 На мен напоследък ми харесва този сайт http://www.tocamela.cat/videos/. Виж някои песнички на AC DC например. Цитирай
Shadowfreak_ Отговорено Януари 28, 2010 Автор Отговорено Януари 28, 2010 (Редактирано) Благодаря леле тая страница кърти Редактирано Януари 28, 2010 от Shadowfreak_ Цитирай
Recommended Posts