Steppenwolf Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Добре дошла и на теб в диспансера! Малко попълнения във female-частта има. Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Хей, Петрю, не съм те видял, че си се представила...Леле, де се казва с леекинко закъснение "Със здраве, комшо!" Събрахме се от един блок та и в един форум! Дай боже всекиму! Цитирай
Tears In The Rain Отговорено Март 5, 2006 Автор Отговорено Март 5, 2006 Събрахме се съседе събрахме се ....... но останалите в блока ни да му мислят за сега се занимавам предимно със Stagg-а но после....... :twisted: Цитирай
Black Bird Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Браво!!! Брат ти е пич ....значи и ти :green: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Tears In The Rain Отговорено Март 7, 2006 Автор Отговорено Март 7, 2006 Ехаа мерси за стахотното посрещане! и :hello: Цитирай
Fenix Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Още ника хваща окото, а пък изпълнителя му липсва във 'вдъхновителите'. Една от любимите ми песни. Много успехи в начинанието. Дано ти хареса пътя по който си поела. А брат ти - . Той ме снабди с едни бекинг трекове дето мноого ми допадат Айде приятно :guitar: , че да стане Цитирай
Tears In The Rain Отговорено Март 7, 2006 Автор Отговорено Март 7, 2006 Благодаря ти Fenix!!! Излишно е да казвам че и на мен това ми е едно от любимите парчета и беше(и все още е ) първото, което научих щом получих :guitar: а пък изпълнителя му липсва във 'вдъхновителите'. срамота нямам какво да кажа в своя защита Цитирай
Lord_Bad Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 С добри инструменти си се обзавела - с тях свиренето ще да е топ приятно преживяване Ся в реда на нещата е да направите едно надсвирване с Jolene за титлата топ китаристка във форума Цитирай
Tears In The Rain Отговорено Март 8, 2006 Автор Отговорено Март 8, 2006 Мерси определено е много приятно да се свири на такива инструменти а пък за надсвирването ...... по вероятно е с Jolene да се видим да посвирим заедно и да от колкото да се надсвирваме поне според мен Цитирай
Recommended Posts