Tears In The Rain Публикувано Януари 10, 2006 Публикувано Януари 10, 2006 Привет на всички :hello: ето и малко информация за мен 1)nickname:Tears In The Rain 2)Възраст:17 3)Образование:уча в 199-то СОУ 4)Вашият инструмент/и:китара 5)Предпочитан музикален стил:доста са за да се спра само на един 6)Вашият вдъхновител:повечето китаристи като Michael Angelo,Steve Vai,Patrick Rondat,Andy Timmons и много много други и също така домашното ми ежедневно вдъхновение killer който е от форума и ми е брат (и да не пропусна многото благодарности за подкрепата от негова страна в музикална насока :green: ) 7)Досегашни (не)реализирани проекти:за сега няма такива 8)Странични интереси:компютри,мотори и много други 9)В кратце(или с две думи за вас самите): С две думи започвам да се уча да свиря на един акустичен Stagg а и забравих да спомена името ми е Петра Снимки могат да се намерят в профила ми и също така и в темата Photo с killer За сега това е от мен Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Добре дошла и приятно изкарване с ненормалниците във форума Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Здрасти и приатно прекарване :hello: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Добре дошла и не му вярвай на Пешо, не сме чак такива ненормалници :hello: Цитирай
killer Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Сестра ми, добре дошла в форума! Дано тук намериш много приятели, полезна информация и нови идеи! :twisted: Марио :twisted: п.с. Малка поправка на информацията описана от нея: Тя учи в 119 соу а не в 199 Цитирай
Tears In The Rain Отговорено Януари 10, 2006 Автор Отговорено Януари 10, 2006 Мерси за пожеланията и със сигурност ще е приятно прекарване в форума Еххх брат ми ако не си ти да ме поправяш мерси за поправката Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 "Пепи, к'ва е тая топла бира, ма?!..." Цитат, де. Здравей; брат ти е симпатяга; дано ви е семейна черта. Айде със здраве. Цитирай
Tears In The Rain Отговорено Януари 11, 2006 Автор Отговорено Януари 11, 2006 (Редактирано) Привет и на теб :hello: и брат ти е симпатяга; дано ви е семейна черта. дано е така Редактирано Януари 11, 2006 от Tears In The Rain Цитирай
Kelly Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 А добре дошла!!!Успех с китарата! :guitar: Цитирай
Tears In The Rain Отговорено Януари 13, 2006 Автор Отговорено Януари 13, 2006 Хайде добре заварили :hello: и благодаря за пожеланието мила Jolene Цитирай
MDFk Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Добре дошла, уважаема сестро(не негативно, така си се пише нали?! ) на ритъм китариста ни . Успех и някой ден той да си купи друга 7-струнна, за да пускаш със сегашната му шред-сола в Авторската музика. Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Добре дошла и от мен! :hello: Цитирай
Tears In The Rain Отговорено Януари 21, 2006 Автор Отговорено Януари 21, 2006 Здрасти и на двама ви :hello: и благодаря за страхотното посрещане и за хубавите пожелания Успех и някой ден той да си купи друга 7-струнна, за да пускаш със сегашната му шред-сола в Авторската музика. благодаря и дано наистина някои ден стане така въпреки че имам страшно много да уча определено не липсва желание Цитирай
Recommended Posts