james-assya Публикувано Януари 24, 2010 Публикувано Януари 24, 2010 Ми какво да ви кажа, все пак макар и рядко пея и други неща не само Металика, тази песен ми е много любима и все исках да я запиша,но все не ми оставаше време, по едно време я използвах за да се загрявам на нея преди да пея нещо друго. Ами чуйте и кажете какво мислите. Цитирай
james-assya Отговорено Януари 25, 2010 Автор Отговорено Януари 25, 2010 Благодаря, радвам се че ти е харесала. Цитирай
Coprophagus Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 Признавам че нищо не разбирам от вокали ама това е доста зле. Не мога да разбера защо повечето вокали в Бг се опитват да си преправят гласа. Резултата е плачевен в повечето случаи. Един съвет от мен тея стягания и опити за преправяне ги зарежи под всичко това се крие твоя глас и ако някога успееш да постигнеш това което искаш с музиката, то ще е със твоя си глас със твоята си бленда със твоя си диапазон. Упражненията за изглаждане на техниката могат да подобрят контрола ти над нещата, но товя глас винаги ще си е твоя глас. Не искам този пост да се сметне като плюене или нещо от сорта просто някои трябва да го каже (макар да не е мног много моята спецялност пеенето, аз лично пея като блъснат от Москвич чакал). Надявам се някои от хората с фактически опит като вокали да се включат адекватно и да ти посочат проблемите и евентуалните решения. 1 Цитирай
james-assya Отговорено Януари 26, 2010 Автор Отговорено Януари 26, 2010 Благодаря, не не го смятам за плюене, но в интерес на истината рядко си преправям гласа, пея си с моя глас, затова избрах тази песен,защото прилича на начина по който пея, иначе обикновено пея Металика. Както и да е наистина съм убедена че имам много грешки, все още се уча, така че нямам нищо против мнения и съвети Цитирай
sboy Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 Точно си пасва аз като фен на System съм доволно изненадан. Цитирай
james-assya Отговорено Януари 26, 2010 Автор Отговорено Януари 26, 2010 Благодаря, и аз така мисля че е подходящ гласа му за мен Цитирай
TodorTodorov Отговорено Май 30, 2010 Отговорено Май 30, 2010 гласа ти е по подходящ за Placebo ili Arcade Fire и на места текста не е така Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Май 31, 2010 Отговорено Май 31, 2010 Фалшиво, грешна интонация, неадекватно вибрато. Насочи се към солфеж, педагог. 2 Цитирай
Zlatanov Отговорено Юни 1, 2010 Отговорено Юни 1, 2010 Доста несигурна на много места Гласа ти е извън контрол на този етап... Ама с упоритост всичко се постига, тъй че нека такива коментари не те спират Цитирай
soggy.limp.biscuit Отговорено Юли 13, 2011 Отговорено Юли 13, 2011 На 31.05.2010 г. at 7:12, Stoyko Lisichkov написа: Фалшиво, грешна интонация, неадекватно вибрато. Насочи се към солфеж, педагог. +1 Първоачално си помислих, че някой се еб*ва нещо... 1 Цитирай
Recommended Posts