james-assya Публикувано Януари 24, 2010 Публикувано Януари 24, 2010 Ми какво да ви кажа, все пак макар и рядко пея и други неща не само Металика, тази песен ми е много любима и все исках да я запиша,но все не ми оставаше време, по едно време я използвах за да се загрявам на нея преди да пея нещо друго. Ами чуйте и кажете какво мислите. Цитирай
james-assya Отговорено Януари 25, 2010 Автор Отговорено Януари 25, 2010 Благодаря, радвам се че ти е харесала. Цитирай
Coprophagus Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 Признавам че нищо не разбирам от вокали ама това е доста зле. Не мога да разбера защо повечето вокали в Бг се опитват да си преправят гласа. Резултата е плачевен в повечето случаи. Един съвет от мен тея стягания и опити за преправяне ги зарежи под всичко това се крие твоя глас и ако някога успееш да постигнеш това което искаш с музиката, то ще е със твоя си глас със твоята си бленда със твоя си диапазон. Упражненията за изглаждане на техниката могат да подобрят контрола ти над нещата, но товя глас винаги ще си е твоя глас. Не искам този пост да се сметне като плюене или нещо от сорта просто някои трябва да го каже (макар да не е мног много моята спецялност пеенето, аз лично пея като блъснат от Москвич чакал). Надявам се някои от хората с фактически опит като вокали да се включат адекватно и да ти посочат проблемите и евентуалните решения. 1 Цитирай
james-assya Отговорено Януари 26, 2010 Автор Отговорено Януари 26, 2010 Благодаря, не не го смятам за плюене, но в интерес на истината рядко си преправям гласа, пея си с моя глас, затова избрах тази песен,защото прилича на начина по който пея, иначе обикновено пея Металика. Както и да е наистина съм убедена че имам много грешки, все още се уча, така че нямам нищо против мнения и съвети Цитирай
sboy Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 Точно си пасва аз като фен на System съм доволно изненадан. Цитирай
james-assya Отговорено Януари 26, 2010 Автор Отговорено Януари 26, 2010 Благодаря, и аз така мисля че е подходящ гласа му за мен Цитирай
TodorTodorov Отговорено Май 30, 2010 Отговорено Май 30, 2010 гласа ти е по подходящ за Placebo ili Arcade Fire и на места текста не е така Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Май 31, 2010 Отговорено Май 31, 2010 Фалшиво, грешна интонация, неадекватно вибрато. Насочи се към солфеж, педагог. 2 Цитирай
Zlatanov Отговорено Юни 1, 2010 Отговорено Юни 1, 2010 Доста несигурна на много места Гласа ти е извън контрол на този етап... Ама с упоритост всичко се постига, тъй че нека такива коментари не те спират Цитирай
soggy.limp.biscuit Отговорено Юли 13, 2011 Отговорено Юли 13, 2011 Фалшиво, грешна интонация, неадекватно вибрато. Насочи се към солфеж, педагог. +1 Първоачално си помислих, че някой се еб*ва нещо... 1 Цитирай
Recommended Posts