pantommind Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Oak Custom беше, ама хич не беше доволен човечеца Едва ли артист на Ямаха (и то точно Oak Custom ендорсър ) не би бил доволен от този сет.Виж, за озвучителите съм по-съгласен Цитирай
TONY Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Концерта беше супер. За отбелязване са соло изпълнението на Ришар Бона и дуета на Майк с Дейв - невероятно. Да, а това на Ришар Бона беше уникално. Какво нещо е като се съберат да свирят такива музиканти. Самият Майк Стърн някога бе казал, че за него да се направи джаз парче, е като няколко художника с различен стил да нарисуват обща картина. Майк го бях гледал с друг бенд в зала България преди 10-11 години. Ришар Бона, бе също голям стимул да отида на концерта и той просто е невероятен. Негрите са просто родени за бас китаристи, както и за баскетболисти. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 ^Драго, Дейв беше недоволен не от самите барабани, а от това, че в рейдера бил поръчал други(барабани и хардуеър), пък те не му ги донесли... Супер куриозно е (това няколко човека го гледахме), че поиска някаква ножовка и сряза едната стойка за чинел, защото "не трябвало да е така" Цитирай
pantommind Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 ^ да да така е, просто не ми стана ясно от предния пост :-))) поиска някаква ножовка и сряза едната стойка за чинел, защото "не трябвало да е така" евала за което!!! Цитирай
a1RwalK Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Уникано беше снощи! Само това мога да кажа. Цитирай
разбойник Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Беше страхотно, от поне няколко години не съм бил толкова доволен от джаз концерт в София. Стил, естетика, импровизация - всичко беше на ниво. Тони, предлагам да започнеш да мислиш преди да пишеш, а? Цитирай
evans Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 (Редактирано) Oak Custom беше, ама хич не беше доволен човечеца Едва ли артист на Ямаха (и то точно Oak Custom ендорсър ) не би бил доволен от този сет.Виж, за озвучителите съм по-съгласен На мен ми направи впечатление,че кожите на томовете му бяха доста отпуснати.Иначе и преди е излизал на гигове с Oak Custom http://www.youtube.com/watch?v=saf3KnKOOmQ но преди концерта се надявах да свири с новата yamaha phoenix Редактирано Май 18, 2010 от evans Цитирай
Bassbuzz Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Това е КОНЦЕРТА! Щом е по-хубаво от всички DVD- та, които са изгледани! Емоцията, атмосферата, звука, изпълнението - е това Е ! Могло начи! Все пак да сме благодарни че се докоснахме до това, което много от нас желаят в мечтите си . И да пожелая на тези, които работят по въпроса с мечтите - да търсят себеподобни, за да ги реализират. Успех ! Аз съм 1 от тях Цитирай
danko Отговорено Май 19, 2010 Отговорено Май 19, 2010 Е това беше великолепно преживяване.. Като почитател на Ричард останах много доволен. Само дето публикта не го остави да си направи loop-чето в началото инак и Боб Малах и Майк и Дейв всички бяха страхотни. П.П. някой от вас да си взе dvd-то което продаваха след концерта? да каже какво има на него Аз си купих диска, въпреки че го има в нета и е супер Цитирай
Recommended Posts