krismana Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 Гласувам с 2 ръце за Х10, за парите си е страхотна китарка и звучи прилично. Цитирай
blago9696 Отговорено Януари 24, 2010 Автор Отговорено Януари 24, 2010 Пич (blago) , един съвет понеже виждам, че си от моята партия китара от Технополис не взимай никога.Има си специализирани магазини и изпадат страхотни оферти във форума. Много ми е интересно, каква ще е разликата между Washburn X10 от Технополис и Washburn X10 от Фактор. Някой знае ли колко лева е в Фактор? Цитирай
Борис Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 Пич (blago) , един съвет понеже виждам, че си от моята партия китара от Технополис не взимай никога.Има си специализирани магазини и изпадат страхотни оферти във форума. Къде си бе, Тато? Твойта партия, не думай... Аз пък не разбирам защо не ? Дават ли да се пробва ? Ми незнам,но сигурно трябва да дават. Еми дават я,аз бях пробвал някакъв bullet strat (squier естествено)дават Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 Най-много си харесах на Кольо коментара. Понеже пипнах китарката в Технополис, съм на мнение, че не е нищо особено, но като за парите си - става. Цитирай
Mephistopheles Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 Лично аз преди години бях купил от Технополис тук във Варна Jackson JS30RR. Цената беше по-ниска от тази в музикалните магазини, тъй като беше в някакво коледно намаление ако не се лъжа. Китарата беше чудесна и останах наистина доволен от нея. Идеално състояние и не мръдна за няколкото години, през които я ползвах. Така че това, че е от технополис изобщо да не те притеснява. Отиди си, пробвай и ако ти харесва китарата взимай смело. Цитирай
blago9696 Отговорено Януари 27, 2010 Автор Отговорено Януари 27, 2010 В Технополис гледах две китари и двете бяха Washburn едната беше X10 другата беше Wl14 и ся се чуда коя е по добра.И двете са на 249 лева.Ако някой е пробвал Wl14 нека сподели как е китарката. Цитирай
Bakko Limited Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 Пич (blago) , един съвет понеже виждам, че си от моята партия китара от Технополис не взимай никога.Има си специализирани магазини и изпадат страхотни оферти във форума. Много ми е интересно, каква ще е разликата между Washburn X10 от Технополис и Washburn X10 от Фактор. Сигурно по-сръчен китаец я е дялал... Цитирай
blago9696 Отговорено Януари 31, 2010 Автор Отговорено Януари 31, 2010 Някой пробвал ли е Washburn Wl14? Цитирай
blago9696 Отговорено Февруари 27, 2010 Автор Отговорено Февруари 27, 2010 Никой ли не е пробвал Washburn-a? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 Аз пробвах един от двата(не знам кой), но както се досещаш - без да го включвам. Струва ми се, че ако си избереш такъв без дефекти, ще ти свърши работа. Цитирай
bgmttt Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 китара от Технополис не взимай никога Като че ли в Технополис ги правят китарите Цитирай
Recommended Posts