kmfb Публикувано Януари 22, 2010 Публикувано Януари 22, 2010 Не знам дали се подвизава човекът по форума, пък и честно казано, срам не срам, не бях чувал за него. Но интервюто много ми хареса, доста истински говори. Проверете. ЦЪК! Цитирай
TONY Отговорено Януари 23, 2010 Отговорено Януари 23, 2010 Аз пък чета и мненията на хората под статията - Този човек се е побъркал. Нямало зала, която да поеме концертите им Смях. Та те нямат достатъчно песни за един концерт. Имат 1 албум и няколко песни извън албума. Бяха любима моя група. Но след 20 години от 87 до 2007 слушане на един и същи албум ми писна не, ами вече, като ги чуя сменям станцията. Вторият албум не се харесал, защото бил на английски. Този човек няма връзка с централния мозък. Хората искат от една РОК грпа РОК а не БОЗА, каквато беше Мейд ин ЮСА. Много ми е чудно какво ще изплюят в нещото, което наричат нов албум. Това е сигурно единствената група в света с 1 единствен албум и Дъ бест оф. Не ме разбирайте погрешно - не съм им изпускал концерт преди години. Но направо ми втръсна. Големи претенции но подплатени само с един албум, направен във времената, когато са били ентусиазирани младежи. Абе направиха хората една много добра тава, пък и доста народ още им се кефят. Бизнеса му в БГ не е малък, при положение че не е набарал куфарче с партийни парички. Абе пичага. А ти Иве, дето все плюеш, кво си направил да сравним? Това за партийните парички как е - не знам. Ма май,май беше син или внук на един от дванадесетта апостола а ЦК на БКП. Фамилия Ризов. Поне так се говори. Пък и всички го знаеха, когато метълите в София бяха една шепа и се събираха на "дупката". Мислите ли, че СМФ е фирма на Фънки и Амебата и те са шефовете? И откъде дойдоха парите за да започнат дейност. Продавали са банички и мартеници, като Славито. Как се става милионер в България - или си мутра или си получил пари от БКП. Или си гениален музикант и си ги изкарал с музика. А сетих се - играеш на тотото. Ето аз играя 20 години............ За добрата тава явно е виновен композиторът Божо Главата. Да видим дали новият албум ще има нещо ценно и ще докаже, че Ахат са някава група без него. Предният албум без Божо бяха просто едни 200 000 долара похарчени за да се каже - записахме албум в ЮЕсЕй в студиото на Дийп Пърпъл. В чест на истина има едно парче дето почва яко, до момента в който Звезди започва да пее. Цитирай
kmfb Отговорено Януари 23, 2010 Автор Отговорено Януари 23, 2010 Е, деа... мани сега кой мутра, кой комунист и кой му стават песните, пък на кой - не. Айде да направя едно резюме: -Човекът е работил кво ли не и къде ли не и все пак е предпочел да се занимава с музикален бизнес в България; -В България няма музикален бизнес; -В България няма условия за музикален бизнес; -В България има надежда да се появят условия за музикален бизнес; -Българите не стават за музикален бизнес; -Няма проблеми, той си го прави, щото му е кеф. А форумците ги остави; в оня форум, изумително, е пълно с повече кибици отколкото тук! Цитирай
Recommended Posts