Metanoia Публикувано Януари 21, 2010 Share Публикувано Януари 21, 2010 Отдавна не бях писал тук... Жена ми си поръча за рожденния ден тази китара. Такава същата, но с натурален цвят продават и в България (в Камертон), но когато попитах дали могат да ми доставят черна ... не искаха. А от този сайт цената е добра, пише, че доставят до България за 10 евро (!) и въобще... всичко е прекалено хубаво за да е истина. Някой да има информация за въпросния сайт? Или, евентуално за въпросната китара от къде може да се купи от друго, сигурно място? За тези, които не могат да четат немски (като мен) ползвайте този линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BREAKDOWN Отговорено Януари 21, 2010 Share Отговорено Януари 21, 2010 За 10 евро сигурно ще я возят 25 дни! Да не говорим че не е ясно в какъв вид ще дойде след возенето и в какво чудо ще се видиш докато си я прибереш от столична митница. Дори и нищо да не ти струва освобождаването - един ден ще ти иде да се редиш по гишета. А не дай си боже да ти хрумне да идеш на столична митница с кола... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gueorgues Отговорено Януари 22, 2010 Share Отговорено Януари 22, 2010 (Редактирано) Китарата е от Германия - какви митници какви освобождавания... Иначе сайтът изглежда доста интересен и специализиран за китари. Жалко че не знам немски добре. Пробвай, колега, дори и да се забавят 1-2 седмици с доставката, не мисля че би могъл да имаш друг проблем. Успех желая! Редактирано Януари 22, 2010 от gueorgues Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BREAKDOWN Отговорено Януари 22, 2010 Share Отговорено Януари 22, 2010 Нали не очакваш срещу 10 евро някой да му я занесе в къщи!? Дойче пост (в най-опримистичния сценарии) ще я стоварят в пощата на столична митница. От Германия не всичко което хвърчи се яде, казал Шопа от Кривина, като видял как сина му е захапал крилото на самолета на Луфтханза Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Януари 22, 2010 Share Отговорено Януари 22, 2010 ... да и след това отиваш в "разменна станция на столична митница" , носиш си личната карта ... и срещу 4лв(няква такса) ти дават без никакво чакане и т.н. най-много 10-15 мин (ако не хванеш някаква почивка)... това ако е в СФ иначе Metanoia ми се струва от ВТ така, че там едва ли ще е същата навалица като на Веслец54 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gueorgues Отговорено Януари 22, 2010 Share Отговорено Януари 22, 2010 Просто ще бъде доставена в колетна служба в пощата по района на местоживеене и ще получи бележка, че в рамките на две седмици трябва да отиде да си вземе пратката. Нищо повече. Няма митници и прочее глупости. А в момента, за стоки извън ЕС (т.е. които минават през митница) на стойност до 150 евро всичко се случва на едно гише без много размотаване. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts