Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

http://www.youtube.com/watch?v=4qUPnQBtAgg

От варианта спечелил съревнованието,ще бъдат изработени 2 броя,един за Вай и един за дизайнера му.Ще започне съвсем скоро.Късмет на бъдещите участници! :hooray:

Отговорено

майкооо зарибен съм , я ме светни какво точно да правя

смисъл джем ще е ясно (дупка ще има) хахах , то толкова много джемове има Вай ,че срамота да му се прави нов но да като ми мине сесията ще почна да правя ,само не знам как ? Да я рисувам ли да ч чертая ли , но идята определно много ми харесва "да си анрпавя мой ДЖЕМ" пък ако на Вай му хареса вземе ми го подари да не давам пари хахах :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Отговорено

Идеята е наистина яка, но и аз не разбрах как да се направи такава китара :blush: Да се нарисува, някак да се опише като характеристики ли... Че трудно ще е да тръгнем всички да изработваме китари :D

Отговорено

Мноого умопомрачен човек е тоя Вай :surprise::slap: Какъв болник трябва да си, за да измислиш китара с криви прагове, която същевременно разцепва с уникалния си звук (който всъщност се дължи на кривите прагове) :D Дайте да измислим някоя с брутално изкривен гриф да го видим тогава :)

Отговорено

То от тези правила излиза, че едва ли не само боята може да се променя...

Формата като цяло, дръжката, пикгард-а и др. трябвало да останат същите. Направо само бояджийска работа.

Така ли е според вас?? Разочарован съм.

Отговорено

Тоест сега се записа за участие,а самия проект трябва да го представиш до юни месец,така ли беше?Или трябва в момента,в който се регистрираш,вече да си го завършил?