рахата Публикувано Януари 19, 2010 Публикувано Януари 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=4qUPnQBtAgg От варианта спечелил съревнованието,ще бъдат изработени 2 броя,един за Вай и един за дизайнера му.Ще започне съвсем скоро.Късмет на бъдещите участници! Цитирай
chalgasucks Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 майкооо зарибен съм , я ме светни какво точно да правя смисъл джем ще е ясно (дупка ще има) хахах , то толкова много джемове има Вай ,че срамота да му се прави нов но да като ми мине сесията ще почна да правя ,само не знам как ? Да я рисувам ли да ч чертая ли , но идята определно много ми харесва "да си анрпавя мой ДЖЕМ" пък ако на Вай му хареса вземе ми го подари да не давам пари хахах Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Много яко клипче и супер идея за контеста!!! Цитирай
Strungout Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Всичко много яко, само дето тия контести и стаф са само за щатите.. Цитирай
W_A_R Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 Идеята е наистина яка, но и аз не разбрах как да се направи такава китара Да се нарисува, някак да се опише като характеристики ли... Че трудно ще е да тръгнем всички да изработваме китари Цитирай
billymilano Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 чудо ще е ако въобще се доближим до идеите на тоя болен мозък. Защо по дяволите праговете на ЕВО-то са криви?!?!?! Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 Няма такъв кретен просто :) Култов! Цитирай
W_A_R Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 Мноого умопомрачен човек е тоя Вай Какъв болник трябва да си, за да измислиш китара с криви прагове, която същевременно разцепва с уникалния си звук (който всъщност се дължи на кривите прагове) Дайте да измислим някоя с брутално изкривен гриф да го видим тогава Цитирай
billymilano Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 arebegai, docc много благодаря за разясненията. най-после разбрах и защо понякога ми изфалшивяват някои акорди, но все пак аз съм самоук - слухар.... гении Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 Видях,че и правилата са публикувани вече. http://www.ibanez.co.jp/JEMUV/contest.html Ако не сте ги прочели,разбира се,може да го направите сега.Успех на всички,които ще участват. Цитирай
alexthegreat Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 То от тези правила излиза, че едва ли не само боята може да се променя... Формата като цяло, дръжката, пикгард-а и др. трябвало да останат същите. Направо само бояджийска работа. Така ли е според вас?? Разочарован съм. Цитирай
johniebgood Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Аз се записах вече, голям майтап! Цитирай
arebegai Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Тоест сега се записа за участие,а самия проект трябва да го представиш до юни месец,така ли беше?Или трябва в момента,в който се регистрираш,вече да си го завършил? Цитирай
johniebgood Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Ми, аз се и записах и проект пратих... Цитирай
Recommended Posts