don_pepinio Публикувано Януари 9, 2006 Публикувано Януари 9, 2006 Преди няколко седмици почиствайки в къщи открих една касетчица с едно "старо парче",записвано преди около 6-7г. в едно демо студио.Много му се изкефих и реших да го презапиша!!! Парчето е в Gmail Цитирай
circles Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 Браво! Смесването е америка!! Язроддддддд!!! Цитирай
jFog Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 Преди няколко седмици почиствайки в къщи открих една касетчица с едно "старо парче",записвано преди около 6-7г. в едно демо студио.Много му се изкефих и реших да го презапиша!!! Парчето е в Gmail и хубаво си направил баш мий драго да плакна ушните канали с такива неща преди лягане или МК4(ебаси култа) ..абе все ще питам.. от де тоз hispano ник? Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 10, 2006 Автор Отговорено Януари 10, 2006 Много се радвам! А за ника ми...ми по едно време така ми викаха. Цитирай
adXok Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Don Краставичко, аре за пореден път си откиних главата с тоя траш... стига бе такъв запис през 1999-а имало ли е бе?! Ебаси то звучи по-добре от сегашни работи на Suffer H или Porpaganda май бяха някакви такива хард-кор банди. Ма нищо, че е поостарял стил. Аз след Carcass и Kreator не виждам как ще се впечатля особено от траш, но като за България и за 1999-а година направо Е УЛТРА МАНИАШКО, ДОБРО И РАЗБИВАЩО!!! Браво, яко се накефих... А сега какво свирш, Бай Краставичко? ДАй нещо по-ново... дано да е по-добро, щото аз очаквам да е такова... все пак 6-7 години са минали, както казваш Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Евалата,Пешооооо!!! Ти си бил голЕм "трашър" бре ?! Цитирай
fracture Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 здрава изработка ако имаше и вокал ... баса почти не се чува, малко жега няма да му навреди Цитирай
fresh Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Don Краставичко, аре за пореден път си откиних главата с тоя траш... стига бе такъв запис през 1999-а имало ли е бе?! Ебаси то звучи по-добре от сегашни работи на Suffer H или Porpaganda май бяха някакви такива хард-кор банди. Ма нищо, че е поостарял стил. Аз след Carcass и Kreator не виждам как ще се впечатля особено от траш, но като за България и за 1999-а година направо Е УЛТРА МАНИАШКО, ДОБРО И РАЗБИВАЩО!!! Браво, яко се накефих... А сега какво свирш, Бай Краставичко? ДАй нещо по-ново... дано да е по-добро, щото аз очаквам да е такова... все пак 6-7 години са минали, както казваш !!!!!!!!!! Абе пич, аз лично мисля че е хубаво първо да четеш какво пишат хората и тогава да говориш глупости А освен тва не е лошо да се консултираш с професионален психиатър, щото като гледам нямаш един нормален коментар по която и да е тема!!! По коментарите ти личи, че си мноо добър и много ги разбираш нещата, явно си се занимавал доста с тия работи но тва не ти дава правото да се ебаваш с хората, щото не може всички да сме толкова "добри" колкото теб!!! Не забравяй, че трябва да има и кофти неща за да се отличават "добрите"!!! Много е добре че съветваш хората, но мисля, че не е нужно да е с тоя подигравателен тон!!! Мисля че това е форум за мнения и съвети, а не за упреци.Щото е мноо лесно да намериш на някой косурите, без да виждаш своите!!! Нищо лично, не се заяждам, просто ти казвам, че според мен не се държиш етично с другите форумджйи. СЪВЕТ: Вземи влезни малко в час със стиловете, щото съм се смял като малко дете като ти гледам изцепката за "Траша" и още други разни и подобни!!! ИДЕЯ: Предлагам на всички, които не са толкова "можещи и знаещи" като някои хора, да вземат да се откажат или да напуснат форума! ЗАВИНАГИ!!! ХИЛЯДИ АМАТЪОТИ ЩЕ УМРЪТ!!! :wall: Да оставиме Форума на "ДОБРИТЕ и МОЖЕЩИТЕ" Аре наздраве и със здраве Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 11, 2006 Автор Отговорено Януари 11, 2006 Ако го увелича малко ще омаже всичко(не че и сега не го прави).Просто всичко е свалено в "До" adXok това парче е записано в този вариант преди около месец!Старият му вариант не звучи като SufferH!А и не мога да разбера какво значи "Don Краставичко"?! Цитирай
jFog Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 (Редактирано) кратка справка: pepino - краставица pepinillo=пепенийо=краставичка а pepinio ,предположих че е неправилно написан pepinillo или поне написано на чатърски. дат'с ол . Предполагам и колегата се е чудил това. Мкакар че превода на прякори и лични имена ,всички знаем че е неправилно да се прави. Редактирано Януари 12, 2006 от jFog Цитирай
Kelly Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Бравос,бравос!!! Бива си го парчето! Ама и предното си беше яко къртачка Цитирай
adXok Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Don Краставичко, аре за пореден път си откиних главата с тоя траш... стига бе такъв запис през 1999-а имало ли е бе?! Ебаси то звучи по-добре от сегашни работи на Suffer H или Porpaganda май бяха някакви такива хард-кор банди. Ма нищо, че е поостарял стил. Аз след Carcass и Kreator не виждам как ще се впечатля особено от траш, но като за България и за 1999-а година направо Е УЛТРА МАНИАШКО, ДОБРО И РАЗБИВАЩО!!! Браво, яко се накефих... А сега какво свирш, Бай Краставичко? ДАй нещо по-ново... дано да е по-добро, щото аз очаквам да е такова... все пак 6-7 години са минали, както казваш !!!!!!!!!! Абе пич, аз лично мисля че е хубаво първо да четеш какво пишат хората и тогава да говориш глупости А освен тва не е лошо да се консултираш с професионален психиатър, щото като гледам нямаш един нормален коментар по която и да е тема!!! По коментарите ти личи, че си мноо добър и много ги разбираш нещата, явно си се занимавал доста с тия работи но тва не ти дава правото да се ебаваш с хората, щото не може всички да сме толкова "добри" колкото теб!!! Не забравяй, че трябва да има и кофти неща за да се отличават "добрите"!!! Много е добре че съветваш хората, но мисля, че не е нужно да е с тоя подигравателен тон!!! Мисля че това е форум за мнения и съвети, а не за упреци.Щото е мноо лесно да намериш на някой косурите, без да виждаш своите!!! Нищо лично, не се заяждам, просто ти казвам, че според мен не се държиш етично с другите форумджйи. СЪВЕТ: Вземи влезни малко в час със стиловете, щото съм се смял като малко дете като ти гледам изцепката за "Траша" и още други разни и подобни!!! ИДЕЯ: Предлагам на всички, които не са толкова "можещи и знаещи" като някои хора, да вземат да се откажат или да напуснат форума! ЗАВИНАГИ!!! ХИЛЯДИ АМАТЪОТИ ЩЕ УМРЪТ!!! :wall: Да оставиме Форума на "ДОБРИТЕ и МОЖЕЩИТЕ" Аре наздраве и със здраве Fresh, НЕДЕЙ ТАКА БЕ, ЧОВЕКО! Къде видя ПОДИГРАВАТЕЛЕН тон. Напротив, толкова се изкефих, че дори на форумната среща поздравих лично don_pepinio. A, че не съм в час със стиловете... добре, не съм! Ама поне съм на лекции с тях. По препоръка на don_pepinio чух и парчето "Tresnqta Pro". Еми прогресив-траш яко... даже на места се чуват и едни окачени (не, не е оТкачени) sus9 акорди, ала Петручи! Смело мога да кажа, че наборът don_pepinio е един от най-добрите автори в този форум... пък ако ще и грайнд-кор да прави! И двете му парчета влизат в листата ми топ 100 от форума наравно с парчетата на tocata, mengel, Nalbantov, Geo и някои други, които не са сложили тагове към файловете си, за да им знам имената или никовете! Fresh, ами я дай нещо твое да чуя!? М?! Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Гледай какво прави едно пиене в кръчма: интерес към културното дело на пиещите. Напомня ми любими работи от младите години и то като дух, не като подражание. Свириш отлично. Наздраве. Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 17, 2006 Автор Отговорено Януари 17, 2006 Благодаря ви за добрите думи. Радвам се че ви е харесало!Следващото парче ще е най вероятно с някой "съфорумец"! :twisted: Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 26, 2006 Автор Отговорено Януари 26, 2006 Съжалявам,но забравих да спомена Жоро с който преди няколко години измислихме това парче(както и много други)които за съжаление не видяха "бял свят"Най вероятно ще извадим прашните китари и ще преродим някое и друго "Старо парче"!Предполагам че някой може и да им се изкефи!!! Цитирай
Recommended Posts