yellow nEuphoria Публикувано Януари 17, 2010 Share Публикувано Януари 17, 2010 Само солото, че много ме кефи 4shared Поздрав за всички фенове на Helloween с тва соло Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalata36 Отговорено Януари 17, 2010 Share Отговорено Януари 17, 2010 Ей ,свириш ей! Че май и на живо свириш....ха-ха(ти ме разбираш де)!.......... а? Ами то 'ного малко ве? Айде дай и нататъка още!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 17, 2010 Share Отговорено Януари 17, 2010 Барабанист-дист! Много те кефи да ги кривиш барабаните... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Януари 17, 2010 Автор Share Отговорено Януари 17, 2010 Вече не дере правих го на едни 900 ватови колони, така съм ги набичил че много знам дере ли пъшка ли, веднага омазах положението с един мултибанд лимитер с release na 450 ms и клип на -3dB treshhold на -5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
james-assya Отговорено Януари 18, 2010 Share Отговорено Януари 18, 2010 Готино е станало, ама дай цялото парче Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ianev_94 Отговорено Януари 18, 2010 Share Отговорено Януари 18, 2010 АААА A tale that wasn't right ! Чудесно ! Страхотна песен и много добре направено ! Супер ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Януари 18, 2010 Автор Share Отговорено Януари 18, 2010 Кой ще го изпее, пък и изтрих проекта нямам място Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sboy Отговорено Януари 20, 2010 Share Отговорено Януари 20, 2010 Чрез къв софт си го записал и по какъв начин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Януари 20, 2010 Share Отговорено Януари 20, 2010 Човек.... меко казано се съмнявам, че някой от тук ще го изпее Иначе много яко е станало, еваларка... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
faflu Отговорено Януари 20, 2010 Share Отговорено Януари 20, 2010 (Редактирано) Много ясно че няма кой да го изпее. То Анди Дерис не може да го изпее, пък какво да очакваме Киске ми е любим вокал, обаче не бих се навил, за да не загрозявам песента. Иначе и интрото не е никак лошо за свирене. Редактирано Януари 20, 2010 от faflu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YJM Отговорено Януари 20, 2010 Share Отговорено Януари 20, 2010 Много готино. Можеш ли да постнеш само backing track-а? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Януари 20, 2010 Автор Share Отговорено Януари 20, 2010 с ритъм без ритъм Абе момчета кажете за барабаните, защото в разни други теми се опитват да ме редят за 80тарския полиран звук, аз пък мисля че на такива готини парчета си трябва мощност, примерно на това парче ако сложиш един гаден первазец джазменски кво ще стане едно лайно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YJM Отговорено Януари 20, 2010 Share Отговорено Януари 20, 2010 ^ Мерси много за бекинг трака. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Януари 20, 2010 Share Отговорено Януари 20, 2010 Прави си ги,както си ги правиш,става готино,не ги слушай 90'-тарите и 2000-тарите... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts