NoSoul Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Точно в момента за тези пари можеш да си намериш играчка. Буквално! Разтърси се за музикални къщи и инструменти на старо. Може би ще можеш да намериш нещо с 2-3 октави. Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 8, 2006 Автор Отговорено Януари 8, 2006 много скъпо бе....и китарите и всичко скъпи Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Набарваш си някой шибан синтезатор от серията Yamaha PSR , ръгаш с миди кабел и действаш ... Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 8, 2006 Автор Отговорено Януари 8, 2006 Набарваш си някой шибан синтезатор от серията Yamaha PSR , ръгаш с миди кабел и действаш ... откъде,за колко? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Пускаш една обява малко-по-надолУ във форума - все някой ще се намери с такава чакрантия . Лично препоръчвам PSR 225 или подобен . Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 8, 2006 Автор Отговорено Януари 8, 2006 първо китара трябва да купувам благодаря ти за съвета Цитирай
NoSoul Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Ако не е тайна с каква цел ги набавяш тези инструменти? Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 9, 2006 Автор Отговорено Януари 9, 2006 Еми правя музика.Ето виж в раздела авторски произведения съъм пуснал тема. Цитирай
NoSoul Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 Не съм обърнал внимание че си ти... ако те интересува за живо изпълнение, за да получиш този звук най добре не се скъпи за инструмент... на Yamaha GTX серията ще ти свърши най добра работа. Проблема е с цената обаче - най евтиния е 700 лв. Ако искаш с USB мисля че трябва да си вземеш и някой по скъп. Ако ще става професия инвестицията си заслужава. Ако го правиш за удоволствие вече ти си прецени дали си заслужава. Надявам се все пак да ни радваш с още такива парчета Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 9, 2006 Автор Отговорено Януари 9, 2006 ако дойдеш в нас и еидиш в каква мизерия съм нямс и за 70 лв да ми говориш...много ме е яд,още съм на 17 и нвямам работа трябва да разчитам на майка ми.за проофесията ми трябва,тя включва и удоволсстеие сега съм събрал 130 лева и реших да си взема една кухарка колко то да се науча че ме стрбят пръстите а за мидди си ползвам клавиатърата на компа така че не е толкова спешно благоидаря за инфото Цитирай
NoSoul Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 Никой не е казал че трябва да ги дадеш наведнъж. Има вариант на изплащане и там може да ти помогне родител. Аз така си взех нов инструмент. Ако ти трябва за работа, то той ще се изплаща сам с времето. Само че трябва да знаеш че ако си се захванала с музика за пари.... на много грешна пътека си тръгнала, поне в България... Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 9, 2006 Автор Отговорено Януари 9, 2006 не знам как реши че съ момиче... правя музика защото искам да издавам албуми и сингли Цитирай
numzoom Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Продавам клавиатура MK 149 с 4 октави за 100 лв., няколко човека вече се обадиха, но най-бързият печели Мален 0888 835 976 Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Приателю Gee Tee Age шапка ти свалям за ентусиазма и желанието Продължавай в същия дух и нещата ще си дойдат на място Цитирай
Recommended Posts