Edweird Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 Хех малко се отклонихме. Иначе какво би му казал на човека, Вайб най-добре измежду двете, нали? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 (Редактирано) ...Вайб са супер китари за цената си, особено в щатите, където ги взимат за $200 втора ръка чисто нови. Ако и тук положението беше такова, и тук щяха да са супер за цената си . Наистина са измежду малкото по-евтини страт копия, които всъщност не са далече от Фендер като звук. Но мисля, че и Blade не са за пренебрегване, ако човек не го боли от разликата във формата на главата. Бих посъветвал човека да пробва всичко, което може и да прецени за себе си. Редактирано Януари 16, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
Edweird Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 (Редактирано) Еми да...там им се радват, правят си колекции като невидели, експериментират, наслаждават им се просто...Ние тук сме малко..да не кажа ограничени, по-ограничени да е, от финансова гледна точка поне. Обичат си просто инструментите хората, да видиш само тия Скуайъри колко живота са спасили ...не се шегувам Редактирано Януари 16, 2010 от Edweird Цитирай
noflip Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 вие двамата определено си нямате работа в момента по темата - често съм срещал мексикански фендери из форума за 600-700-800 лева. също така се въртеше черен фендер телекастер с 2 EMG-та за около 400 и нещо и дори умирам от яд че не мога да го взема. потърси. Цитирай
Edweird Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 (Редактирано) Да, има интересни оферти, мяркат се и M-80, Stagemaster, Showmaster etc. Ама май не това търси човека. Аз съм си забил погледа в един Хот Рейлс Делукс, чакам две седмици докато ми е позволено да го взема и се надявам, че няма да се продаде дотогава (може би не трябваше това да го казвам :О) и в момента той е май единствената оферта за Страт-вид Скуайър, който не е Афинити или Булет, но ако имаше Класик Вайб сериозно щях да го обмислям. Редактирано Януари 16, 2010 от Edweird Цитирай
MachineGun Отговорено Януари 16, 2010 Автор Отговорено Януари 16, 2010 (Редактирано) блейд ням да ги зарежа, а къде да търся още в софия вайб щото във форса нямат сънбърст, който ме кефи повече, а и там въобще нямат представа кво да ми кажат за доставка кво-що получават ли мога ли да поръчам, а и горе-долу ми трябва китара по-скоро Редактирано Януари 16, 2010 от MachineGun Цитирай
Edweird Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 (Редактирано) Странно, тук във варненския ми казват каквото искам ще е там на следващия ден. Може би са ми спестили някои детайли... Редактирано Януари 16, 2010 от Edweird Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 (Редактирано) Фендери и скуаер: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=71937 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=72462 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=72482 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=72495 - Теле с EMG-та Милсля, че само РФ внасят фендер, а и не обичат да ги заобикалят в това им качество. В този смисъл - едва ли ще намериш Класик Вайб на друго място. А Блейд имаше, поне до скоро, във Фактор. Редактирано Януари 16, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
noflip Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 мда това е въпросния телекастер. не знам защо съм се объркал с цената. може да е пускан няколко пъти но това не е от значение - китарата не е лоша. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 Похвали се в темата, като направиш своя избор, да чуем мнение от първо лице. Цитирай
gos Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 Здравейте,към колегата пуснал темата аз се снабдих преди около месец със Squier Classic Vibe 50's,горещо ти я препоръчвам тази китара,сравних я с Fender Highway One в магазина и честно казано не намерих разлика,която да оправдава двойната и цена. Цитирай
MachineGun Отговорено Януари 19, 2010 Автор Отговорено Януари 19, 2010 (Редактирано) Ми реших да го взема тоя вайб и без тва ми хареса като пробвах, само че олимпик уайта е много много бял и исах сънбърст ( са претенции нали ма се пак ), разбрахме се с пичовете, телефон име дадох " ще звъннеме, нема ядове" и една седмица чакам вече, днеска един френд помолих понеже му е на път да погледне и вчера дошла и я продали е така, ни вест и са съм направо... нали... Утре ше хода да говора пак, ако пак стане така майната и тва е. В някои град наблизо да мога да потърся? Редактирано Януари 19, 2010 от MachineGun Цитирай
gos Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Зравей ще ти искат капаро,иначе ще те размотават,обаче се съмнявам в момента да имат сънбърст защото моя го доставиха от софийския Р.Ф.и беше последен,а доколкото разбрах в момента го нямат и в София! Цитирай
MachineGun Отговорено Януари 20, 2010 Автор Отговорено Януари 20, 2010 (Редактирано) хаха Днеска ходих до тях и казаха, че са пратили във Варна един, обаче пък оттам се оказало, че не им трябвал на тях и са пак си натресох телефона и поне го записаха в тефтер, а не на някаква касова бележка, за да звъннат като си доиде обратно китарата, за капаро предложих миналата седмица още, но не ми взеха и WTF... Редактирано Януари 20, 2010 от MachineGun Цитирай
Recommended Posts