niki_gurmanov Публикувано Януари 16, 2010 Публикувано Януари 16, 2010 Значи...когато гледам как брат ми прави вибрато "~" чрез вдигане на струната той я вдига нагоре,а на мен ми е удобно надолу.Кажете ми да не би да трябва да се вдига нагоре или може както ти е удобно? Цитирай
Heartman Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 Може и нагоре и надолу и наляво надясно също,ако говорим за вибрато.Ако питаш за бендване пак е както ти е удобно нагоре надолу.Например аз първите три струни ги повдигам,а по дебелите ги опъвам надолу ПП- можеше да питаш и брат си Цитирай
Лими Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 Може всякак, дори напред<---->назад Виж още по въпроса: http://www.youtube.com/results?search_quer...&oq=vibrato Цитирай
niki_gurmanov Отговорено Януари 16, 2010 Автор Отговорено Януари 16, 2010 ^Мерси за бързите отговори ПС:Брат ми не знае Цитирай
mishina Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Ето един, по мое мнение, доста изчерпателен урок относно вибратото - в две части е Цитирай
Recommended Posts