Jump to content
Българският форум за музиканти

Какво да правим с раздел "Китара"?


Recommended Posts

Сигурно не съм първия на който му дотежава ама съм китарист а последното което проверявам в тоя форум е "Китара" :) Раздела е безбожно оспамен с всякакви безумни теми и е почти безсмислено да се преглежда (поне погледнато от моята камбанария). Нямам кой знае колко гениални идеи така че призовавам който има предложения да ги сподели, предполагам администрацията на форума ще вземе предвид адекватните предложения ...

 

Все пак малко предложения (да не каже някой че нищо не съм предложил):

- Отделен раздел на тема "каква китара/процесор/ефекти да си купя?"

- Отделен раздел на тема "тепърва започвам, сега какво да правя?"

- Сплит на раздела на "начинаещи" и "напреднали" (и всеки сам да преценява къде иска да влиза). Тук явен проблем е че модераторите ще се счупят да местят теми от едниния в другия ...

 

Наздраве, дидо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нито една от идеите не е добра според мен, за първите по тази логика това трябва да се направи за всеки раздел тоест форума ще стане с 100 или може би повече раздели... Просто е напълно неосъществимо. Второто ами и то пък е още по-голяма глупост според мен. Това е смисъла по-напредналите да отговарят на начинаещите, иначе какво отделен раздел "Начинаещи" и какво ще стане, само въпроси и да няма отговори, а в другия ще се водят сложни философски спорове и пак нищо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

- Отделен раздел на тема "каква китара/процесор/ефекти да си купя?"

- Отделен раздел на тема "тепърва започвам, сега какво да правя?"

 

Има пинната тема отгоре, която може би си забелязал, и в нея има всичката нужна за начинаещи, че и за напреднали. Това, че хората са идиоти, модераторите не могат да го оправят. Опитаха се да направят нещо по въпроса, но е факт, че не спряха глупавите въпроси, което не зависи вече от тях.

 

Поздрави :ok: !

Редактирано от Додо
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако всеки, на когото му тежи помогне с Инфромационна тема за раздел Китара, ще има по-голям успех и по-малко питане. Темта, каквото и да си говорим, не е пълна и има още какво да се желае от нея. Другият проблем е празната глава на масовия днешен тинейджър. Наистина, вече не сме виновни, че е първосигнален, не може да пише и вероятно си е направил мозъка на пастет, докато загрява да свири като Хендрикс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз чакам да се синтезират тези и ще пусна нови линкове. Иначе в темата има не малко линкове, вече. Но никой не влиза да ги разгледа, отново се появяват все същите теми, аз лично няколко пъти пусках линк от информационната тема към тема която беше създадена, но отговор е даван много пъти...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Това всъщност не е никак лоша идея. Като цяло само китарния форум е в такова трагично положение (нормално все пак е и с най-голяма активност). Доста често се оспамват малкото интересни теми или потъват някъде в дебрите на форума.

 

Тъй като проблема е концентриран основно в раздел "китара" не мисля че ще е толкова трудно да се направи един под раздел "за напреднали"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.