pendejo Публикувано Януари 8, 2006 Публикувано Януари 8, 2006 качено е едно клипче на Млък! от 3 уши, на някой ако му е интересно.. http://store1.data.bg/funkypryzhki/ Цитирай
jFog Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 на мен ми е интересно ама немога да го сваля, ако го метнеш на Джи мейл-а ше го преслушаме Цитирай
kirk-hammett Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Не е по темата но е свързано с 3 Уши . Погледнах в един сайт в който пишеше , че щело да се проведе конкурс за групи за Nght Mare Band ако не се лъжа . Та ако може да ми помогнете да ми кажете този сайт понеже го забравих и сега не мога да го намеря . Благодарности още от сега Цитирай
anadem Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 браво, браво чакаме още на мен обаче от време на време леко ми насича картината Цитирай
pendejo Отговорено Януари 8, 2006 Автор Отговорено Януари 8, 2006 амии явно ще трябва пак да ги рипвам.. някои хора даже вече скършиха всяка радост и трепет в мен, намеквайки тактично така, че нищо не съм свършил като 'ората :stop: .. аам айде здравец да е иначе на мен си ми върви ок.. Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Мен ме накефи песента Не забелязах да насича видеото...само звука доста премодулира. Готин стил Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 аз го изтеглих съвсем нормално яко е Цитирай
circles Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 браво! яко е парчето и клипчето си върви нормално! чакаме "време за парти" да го филмирате и да го пуснете! Цитирай
anadem Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 браво! яко е парчето и клипчето си върви нормално! явно проблема е в мен Цитирай
Recommended Posts