Malcolm_Young Отговорено Януари 19, 2010 Share Отговорено Януари 19, 2010 Браво! Като цяло се е получило страхотно, но ако може само едно въпросче Защо задържаш някои акорди ( за основния риф става въпрос ) ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Януари 19, 2010 Автор Share Отговорено Януари 19, 2010 ДАм, питаха ме вече за това.... знам, че не е така рифа, но още от преди много време, когато вадех песента, бях свикнал да я свиря по този начин и от тогава така ми е останало ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
seb Отговорено Януари 19, 2010 Share Отговорено Януари 19, 2010 много добър kавър! браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sboy Отговорено Януари 21, 2010 Share Отговорено Януари 21, 2010 Екстра е станал кавъра Доколкото тоя пост: А досега никой не съм видяла да свири абсолютно точно соло на Металика така че http://www.youtube.com/watch?v=wvWG6ncvS2I Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 21, 2010 Share Отговорено Януари 21, 2010 (Редактирано) Мдам, много готин кавър! Аз като фен на Металица, се кефя на всеки кавър на бандата, който се появи във форума. ^ Много ме развеселиха тончетата, който момчето свири на 0:25 - толкова са бързи, че чак се разсмях! Редактирано Януари 21, 2010 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BloodMetall Отговорено Януари 21, 2010 Share Отговорено Януари 21, 2010 Аз като фен не съм видял още никой да свири рифа на тази песен като хората. Та дори и аз не знам как точно се свири. А иначе Викторе ти си извратен много бързо е темпото бря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Януари 21, 2010 Автор Share Отговорено Януари 21, 2010 Така ми идваше като темпо, иначе оригинала не съм го слушал доста отдавна и не помня как беше там Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chieftain Отговорено Януари 22, 2010 Share Отговорено Януари 22, 2010 :wallbash: Поздрави и от мен, страшно парче! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Януари 22, 2010 Share Отговорено Януари 22, 2010 Единствено не ми харесва избора на барабанче, но не е болка за умиране. Ти това обаче почти във всеки кавър го пишеш, я сподели какъв снеър ти харесва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Януари 22, 2010 Автор Share Отговорено Януари 22, 2010 Стельо, моя соло барабан действително не е много готин и можеше да стане много по-добре, само че понааках еквалайзерите бая и не ми се почваше от начало.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sandman Отговорено Януари 23, 2010 Share Отговорено Януари 23, 2010 Ти това обаче почти във всеки кавър го пишеш, я сподели какъв снеър ти харесва Нещо май ме бъркаш с някой... Много рядко коментирам кавъри и то в общия случай това става, когато ми харесва това, което чувам и похвалвам изпълнителя. За първи път коментирам барабанче и не за друго, а защото ми харесва кавъра и ако се оправи този проблем ще стане още по-хубаво! Това какво барабанче ми харесва на мен няма абсолютно никакво значение в случая. Не говорим за разлика в концепции, а за допусната грешка при микса. В смисал ако барабанчето е тихо и орязано и Ларс Улрих да запише барабаните с неговите барабани - все тая. За добро или за лошо работя такава работа, която ми позволява да слушам 10-ки барабани, китари, апаратури и т.н. Все още не съм взел решение кое барабанче ми харесва така, че не мога да споделя каквото и да било Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Януари 23, 2010 Share Отговорено Януари 23, 2010 ...прав си бъркам те с някой който само пише барабанчето ала - бала... Сори Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts