Jump to content
Българският форум за музиканти

Багодарност към съфорумник


Gatzo

Recommended Posts

И такива постове трябва да има,когато има протегната ръка. Искам да благодаря публично на Baby Thomas за това, че когато го помолих за литература веднага, се отзова и "нахъса" басиста в мен. :offtopic-001: Аз започнах да уча бас на "преклонни" години-просто за кеф. Като човек от четящото поколения зная, че само с дръткане и слух не става-иска си и учебници. Намерих нещо по форумите, но когато написах нещо на този учтив и точен "man" веднага ми изпрати някои неща-дето искат бая зор. то не било лесно това чудо баса!!!!( макар, че толкова насмешки срещам) "- А ,бе дръж там,Ла, Ре, Ми и се кефи"-ми казват!!! Е не е така-харесвам акордното разлагане на тона и става отлично(ако се изразявам правилно). Та, едно голямо Благодаря на пича Baby Thomas и все така да помага и да е снисходителен към учещите се. Успех с музиката Baby Thomas и с.....гаджетата.

Gatzo

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А имаш ли някакви желания да споделиш тези материали, ако са електронни издания? Ще съм благодарен. Горе долу срещам същия проблем - ровя се из нета,но не мога да намеря нищо систематично и синтезирано,за да уча по-целенасочено. Ей ся си тегля Groove Workshop на Wooten :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то ние си имаме Л.С-та :thumbs_up: Гатзо, ако ще пращаш на някой ползвай Л.С-та, вече те предупредиха защо ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля, моля,аз дърпам също уши и то.....професионално, ремонтирам ги и прочее. :ok: Просто благодарих на човека. Имам неща от него и ако той не възразява а и аз каквото съм събрал за бас китара ще ги пратя на пощите на този ,който поиска- хора сме. Писах някъде,че имам и "Елементарна теория на музиката на П. Хаджиев" някой беше проявил интерес да си я снима на ксерокс. От София съм пощата ми е gatzo@mail.bg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.