Gatzo Публикувано Януари 14, 2010 Публикувано Януари 14, 2010 И такива постове трябва да има,когато има протегната ръка. Искам да благодаря публично на Baby Thomas за това, че когато го помолих за литература веднага, се отзова и "нахъса" басиста в мен. Аз започнах да уча бас на "преклонни" години-просто за кеф. Като човек от четящото поколения зная, че само с дръткане и слух не става-иска си и учебници. Намерих нещо по форумите, но когато написах нещо на този учтив и точен "man" веднага ми изпрати някои неща-дето искат бая зор. то не било лесно това чудо баса!!!!( макар, че толкова насмешки срещам) "- А ,бе дръж там,Ла, Ре, Ми и се кефи"-ми казват!!! Е не е така-харесвам акордното разлагане на тона и става отлично(ако се изразявам правилно). Та, едно голямо Благодаря на пича Baby Thomas и все така да помага и да е снисходителен към учещите се. Успех с музиката Baby Thomas и с.....гаджетата. Gatzo Цитирай
svrakata Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 А имаш ли някакви желания да споделиш тези материали, ако са електронни издания? Ще съм благодарен. Горе долу срещам същия проблем - ровя се из нета,но не мога да намеря нищо систематично и синтезирано,за да уча по-целенасочено. Ей ся си тегля Groove Workshop на Wooten Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 Само ще спомена лекичко така, че ако видя един от "онези" линкове, просто ще скъсам много уши Цитирай
rinti Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 Е то ние си имаме Л.С-та Гатзо, ако ще пращаш на някой ползвай Л.С-та, вече те предупредиха защо Цитирай
spineless Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 Ако може, пратете това четиво на ЛС Цитирай
Gatzo Отговорено Януари 15, 2010 Автор Отговорено Януари 15, 2010 Моля, моля,аз дърпам също уши и то.....професионално, ремонтирам ги и прочее. Просто благодарих на човека. Имам неща от него и ако той не възразява а и аз каквото съм събрал за бас китара ще ги пратя на пощите на този ,който поиска- хора сме. Писах някъде,че имам и "Елементарна теория на музиката на П. Хаджиев" някой беше проявил интерес да си я снима на ксерокс. От София съм пощата ми е gatzo@mail.bg Цитирай
Recommended Posts