thenewone Публикувано Януари 12, 2010 Публикувано Януари 12, 2010 Здравейте , Искам да ви питам китарите и бас китарите Behringer добри ли са ( стават ли за свирене ) ? Цитирай
inqubus Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 ^ като с брадва отсечен отговор. Иначе по темата - за какво ти е китара Берингер? Тепърва ще се занимаваш? Не си решил още с китара или с бас? Цитирай
thenewone Отговорено Януари 12, 2010 Автор Отговорено Януари 12, 2010 Не е за мен , искам да купя на братовчед ми (той е начинаещ) Цитирай
inqubus Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Нямам опит с подобни китари. Навремето, когато аз бях начинаещ, такива китари нямаше. Едва ли ще е нещо повече от талпа със струни - идеално като за начинаещ. Пък и щом ще му купуваш, тъкмо няма да се набуташ много кинти. Пък след време ако все още му се занимава, ще си купи инструмент. Цитирай
thenewone Отговорено Януари 12, 2010 Автор Отговорено Януари 12, 2010 Хмм... Явно няма да взема Берингър Кажете някоя добра и ефтина марка Цитирай
inqubus Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Ориентирай ни с ценови диапазон? Цитирай
inqubus Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Взимай Берингера или следи раздел "Продавам"... Цитирай
Пламен Миланов Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Кратък отговор на въпроса: НЕ! Дългия отговор ме мързи да пиша. Купи Скуайър. Цитирай
thenewone Отговорено Януари 12, 2010 Автор Отговорено Януари 12, 2010 Мисля , че бас китара ще му отива повече. И май се е видяло ,че ще търся в Продавам или ще пусна тема в Купувам , но ми се искаше да му взема нова китара Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 (Редактирано) На Беринджър съм пробвал веднъж някаква китара, на която не помня модела, но беше с форма на страт, даже имаше тремоло. Не ставаше за свирене... даже най - мизерния Скуаер беше като Лес Пол от '56 в сравнение с нея... пп Отделно, сега като си спомня, я бяхме прекарали и през процесор на Беринджър, и усилвател на Беринджър, а звука беше феноменално зле Май е било някакъв комплект за начинаещи - китара, проц и кубе заедно. Не знам, ама хич не ми направи добро впечатление. Звучеше като разярени пчели в тенекиена кутия... Редактирано Януари 12, 2010 от Vasil Pavlov Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 (Редактирано) Кратък отговор на въпроса: НЕ!Дългия отговор ме мързи да пиша. Купи Скуайър. И тя е същата тояга. Просто за 200 не можеш да вземеш добра китара. Хвърляй боб и взимай... Behringer, Squier, Stagg и др.. Ако можеш да свириш, преслушай първо. Редактирано Януари 12, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
sasog Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 Баш си е за боб тука...Стаг, Скуайър, Фактор или там каквото за 200 кинта разликата си е само в това, дето го пише на главата Не, че това е от голямо значение за начинаещ. Цитирай
ironspider Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 на първия ти жъпрос НЕЕЕЕЕЕЕ и 2 не съм съгласен затова че Behringer, Squier, Stagg нямат никаква разлика.Аз в момента свиря със Stagg и съм мн доволен от възможностите имах и Behringer преди това и мога да ти кжа че това беше най-голямата грешка която съм правил да си купя тая дъска Цитирай
Recommended Posts