Sandman Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 В този форум се прокрадва една тиха дискриминация към клавиристите, обаче от 2-3 месеца се внедрих в редиците на "врага"(китарджиите) и фабриката за нескопосано изсвирени китарни партии отвори! Mатериялът по-долу не се препоръчва за лица под 18 години, бременни и хора със сърдечни и неврологични проблеми! Fade to Black (intro) Ся пък да не ме убийте с камъни! Държа да отбележа, че китара имам от 2-3 месеца (thanks to Karavadjo)! Следващата ми цел е средната част на Master of Puppets с готините солца... Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 Ами общо взето кефи и евала. Малко фалшивичко обаче ми звучи солото на някои места и мисля, че можеш лесно да го пооправиш. На мен любимото ми металика соло е това на Creeping death.... бих се радвал да го чуя. Rock on! Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Получило се е доста прилично, но честно казано не ме кефи особено ефектът на leading китарата Някак си леко тънък ми изглежда...Солото горе-долу е докарано, трябва малко да се изпипват още отделни тонове. P.S.: Искам това да го чуя на синтезатор Цитирай
james-assya Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Да добре е като цяло но наистина има грешки по солото и е фалшиво на места, особено преди края. Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Бързия пасаж на клавир ли го свири? Цитирай
james-assya Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 В интерес на истината и на мен ми се стори малко странен звука на бързия пасаж. Цитирай
Sandman Отговорено Януари 12, 2010 Автор Отговорено Януари 12, 2010 (Редактирано) Creeping Death ми и два трудничка... Китарата фалшивее, защото струните са 9-ки и са стари. Тея дни ще сложа едни елексири да видим какво толкова ги хвалят и ще я направя цялата песен. По солото грешки няма, фалшивее и се разминават на 2-3 места двете китари, но грешки няма! Все пак може да свиря от скоро на китара, ама от бая отдавна се занимавам с музика... Aко визирате разликата със студийния вариант: Даже и на Кърк му фалшивее китарата... Не ми е предизвикателство да я изсвиря на клавир... е, сега... 3-тото соло няма да мога, ама това първото не е проблем... Всичко е свирено на китара, няма клавири, бързия пасаж звучи по-тихо, щото ми е трудна тая част нещо(даже забележете на това клипче горното и Кърк си усилва китарата преди този пасаж) ... Аз го направих на 2 на 3 - пуснах един Chourus от Guitar Rig 4, изсвирих основната китара, после сложих някакъв Lead 800 с малко корекции и малко ревърб-че и изсвирих солото 2-3 пъти оставих това, което най-много ми хареса и тва е. Не съм се занимавал изобщо - нито имам апаратура, нито мога да свиря, че да задълбавам... Правя го за фън, ама не мислете, че ще се откажа... (т'ва чак като заплаха прозвуча) .... Редактирано Януари 12, 2010 от Sandman Цитирай
james-assya Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Така и трябва, да не се отказваш, Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 забележете на това клипче горното и Кърк си усилва китарата преди този пасаж Е ти Кърк го имаш за много голям китарист ли? Свири си момчето, ама на трудните работи се зори Цитирай
Sandman Отговорено Януари 12, 2010 Автор Отговорено Януари 12, 2010 Не че се заяждам или искам да спорим(отдавна ми е писнало да споря за глупости, особено по интернет)... aма... не знам колко е добър Кърк и колко не е, а и честно да ти кажа не съм чувал за мерна единица за това кой колко добър китарист е, ама едно знам със сигурност - Кърк е световно известен китарист, а хора като нас са известни само в махалата(образно казано). С две думи - ние сме чували за Кърк, ама той не е чувал за нас... Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 (Редактирано) Това, че Кърк Хамет е световно известен китарист прави ли го автоматично добър китарист? (Не казвам, че не е!) Но по твойта логика и Бритни Спиърс я знае цял свят... Редактирано Януари 13, 2010 от Ивелин Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 Еми тва че е световно известен, незначи че е добър китарист Даже по-стойностен китарист от двамата е Джеймс, той поне ги измисля тия яки парчета... Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 Наистина доста бихме поспорили кой от двамата е по-добър - Джеймс или Кърк, защото всеки има специфичен стил и е трудно да ги съпоставяш. Ако ти трябва китарист за баладични инструментали, зимай Джеймс. Ако искаш соло с 200 kph - Кърк е човекът за теб. Ако искаш да се учиш да свириш на китара, нито един от двамата не е за теб в началния етап на обучението Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 ^ Не говоря за това, ако питаш мен и двамата не стават Говоря ти за по стойностен китарист, защото една група за да върви само нагоре, трябва да може да мисли добри парчета, Джеймс ги мисли за това е звездата иначе си има 1 милион сигорно по света които могат да го изсвирят по чисто, важно е обаче кой го е измислил. От леля ми знам тя е певица от по старите, вече не се занимава с по-тежка музика, от нея знам е и Валери Градинарски може да свири като Ван Хален примерно, имитира го но неможе да направи такава песен, същото и с ФСБ и ТОТО. Минаваме вече в друга тема.... край! кавърчето е готино завърши го! Цитирай
BloodMetall Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 Според мен трябва да си настроиш китарата първо! Цитирай
Recommended Posts