cherry Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 Преди известно време, с моя приятел дръпнахме на тракове няколко Nine Inch Nails парчета, с цел ремикси и ни хрумна да направим нещо като офлайн дует с Трент към парчето In This Twilight, като махнахме почти всичко от оригинала, аз изпях моите вокали, смесихме ги с неговите, пресвирихме парчето с наши звуци + китарката и в крайна сметка от оригиналното парче използвахме предимно voice track-а на Трент. Към това, което се получи като аудио, снимахме за една вечер набързо някакви кадри, които също толкова набързо монтирахме (без никакви претенции за стойност на видеото), колкото да има картинка към парчето за YT. И ето какво се получи, нито е кавър, нито е ремикс - кажете какво мислите (за парчето най-вече) Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 (Редактирано) Омъжи се за мене ... Задължително го пусни в nin форума и в echoingthesound ако още не си. Ще ги шашнеш. А, и ако изпълняваш желания - праснете с колегата Teardrop на кухарка. Редактирано Януари 12, 2010 от KeRRANGKid Цитирай
cherry Отговорено Януари 12, 2010 Автор Отговорено Януари 12, 2010 Много се радвам, че ви харесва и го оценявам! KeRRANGKid, благодаря за съвета, пуснахме я и в двата сайта. Иначе преди беше само тук: http://remix.nin.com/member/dreadsasho за желанията не знам трябва да ми идва от вътре Цитирай
strais Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 lol girl... страхотно е...! @hed.. де ги феновете, ей ги на Цитирай
Icarus Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 Адмирации, станало е прекрасно!!! Цитирай
hed Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 @hed.. де ги феновете, ей ги на Супер Цитирай
Recommended Posts