commodore Публикувано Януари 6, 2006 Публикувано Януари 6, 2006 :wall: С риск да бъда наплют изгонен прогонен и т.н. ще ви помоля отново за помощ :wow: Начи остават още малко дни докато започвам истинските тренировки...само че ми трябва наръчник едва ли не...т.е. имам нужда от някакви помощни клипчета... начални уроци и т.н. Моля ви защото аз търсих търсих и се намирах ... нищо Т.е. ще съм ви благодарен ако ми помогнете Цитирай
cecko_affection Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Виж кво,пич-рядко се намират наистина услужливи колеги сред музикантите-гадно е ама е факт.Ти щом сега започваш да се занимаваш сериозно,значи тепърва ще започнеш да се сблъскваш с такива хорица...хич да не ти пука за тях!!! та по отношение за помощни материали и др.-виж тука в тоя форум има доста полезно инфо по тия теми.Виж например във Важните горе-там има доста добри неща(за които благодаря на пичовете дето са ги пост-нали;евала им ) Тъй че-дерзай и да не ти пука Цитирай
tsetso Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Адаш недеи да говориш така за колегите.Като си много усложлив защо не му даде ти нещо на момчето. А сега commodore кажи от къде си да видим с какво можем да ти помогнем. Цитирай
commodore Отговорено Януари 14, 2006 Автор Отговорено Януари 14, 2006 Еми начи...мм трябват ми клипчета такива за начално обучение...са ме хващате таман когато отивам да си зимам струни и да почвам тренировките...човече аз нотите незнам...хаха Кво друго...некои друг сайт за пойър табчета че пойъртабс.нет нещу е в прогрес....ии...това е значи...клипчета Ае отиам за жица ви надувам главата Цитирай
commodore Отговорено Януари 14, 2006 Автор Отговорено Януари 14, 2006 tsetso а аз иначе съм от софия....хаха Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Инсталирваш си емуле и ровиш в него има каквото си поискаш за бас. И книги и видеоуроци Цитирай
commodore Отговорено Януари 14, 2006 Автор Отговорено Януари 14, 2006 Nikifena емуле ?! какво е това чувствам се като теле в железница... Цитирай
Shakesbeer Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 Доколкото разбирам ще се учиш сам. Ако имаш някой приятел добър басист е хубаво чат пат да се виждате да ти посочва грешките ти, да ти дава насоки и да ти показва трикове и песни. Ако те влече мога да опитам да открия "Рок Бас" самоучител с касетка. Ако си наложиш железен самоконтрол ще ти бъде много от полза. (Пия Ариана) Цитирай
pampi Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 Кво друго...некои друг сайт за пойър табчета че пойъртабс.нет нещу е в прогрес....ии...това е значи...клипчета Сваляш си Гитар про и от тоз сайт има препратки за песните в сайтове за табове. http://www.911tabs.com/ Верността на табовете за жалост доста пъти е под съмнение, така че ти сам ше си ги донагодиш както трябва. И по-добре се запиши на уроци поне за малко да ти кажат основното, ще стане много по-бързо... Аре приятно дрънчене... Цитирай
разбойник Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 Вземи си метроном или си изтегли програма-метроном за компютъра. Важно е. А за началото - нищо няма да ти е от по-голяма полза от уроци "на живо". Цитирай
commodore Отговорено Януари 17, 2006 Автор Отговорено Януари 17, 2006 Мерси много хора В .. близкото бъдеще следете за "въздигащата" се група Infarkt .. и ако видите един такъв по дребен на ръст басист .. да знаете това съм аз.. Цитирай
WalkingTarget Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 а ква е групата? смисъл кво сте решили да правите? раздуй малко... Цитирай
Recommended Posts