rockozaurus Публикувано Януари 10, 2010 Публикувано Януари 10, 2010 На всички семпли сменям bridge и neck адаптер. 1 Clean 2 Drive - 2 3 Drive - 6 4 Drive - 10 Max. Здравейте съфорумници! Тази джаджа на име "Кафяв звук" сътворих преди известно време и сега реших да я споделя с вас.. Схемата е от всеизвестния сайт www.generalguitargadgets.com /General Guitar Gadgets/ В семплите има брум който най-вероятно е от аудио картата ми (нямам DI Box). Записа е направен от LINE OUT на комбото (Marshall v8080) към LINE IN на PC - то чрез "Reaper" А китарата влиза в IN на ефекта > OUT на ефекта > RETURN. Цитирай
rinti Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 Супер е. Би ли споределил от къде се сдоби с кутията? Цитирай
rockozaurus Отговорено Януари 10, 2010 Автор Отговорено Януари 10, 2010 Да. От ЕЛЕКТРОН ИНВЕСТ - http://www.electroninvest.com/ Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 (Редактирано) Добре изглежда, но не одобрявам мястото на буксите. поставени там ще пречат много при пускане и спиране на ефекта. Те трябва да бъдат разположени от ляво и от дясно на педала. Може ли да споделиш с каква боя си правил "завъртулките" ? ЕДИТ: Не запоявай кабелът за потенциометъра толкова навътре. Има опасност да пръсне колофон в потенциометъра и той ще се разхърка още преди да е почнал да работи. Запоявай ги на пиновете които се показват от потенциометъра. Редактирано Януари 10, 2010 от Nikifena Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 Вярно е това, което Ники каза за буксите. Иначе, харесва ми, но му направи някакво стабилизирано или по-добре филтрирано захранване - може да направиш адаптерче, а имаш място и в кутията - чува ти се брума. Предполагам, че е от ефекта(ако и на заземен вход се чува). Цитирай
rockozaurus Отговорено Януари 11, 2010 Автор Отговорено Януари 11, 2010 Брума е от записа. Когато свиря го няма , има само лек шум който се долавя когато китарата е в покой А захранването е регулирано (9 V). Иначе ще си направя и захранване (може би дори няколко) ,защото ще са ми нужни.. . Благодаря за отзивите ! П.С. Иначе буксите са отдолу просто защото след 30 мин. мислене не видях друго подходящо място в кутията ... Цитирай
muira_puama Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 Ей, много е готин тоя дистер! Много ми е интересно с каква китара си правил записите? Сигурно е тази от снимката(това Гибсън ли е?). Блазе ти, поне не даваш пари за такива машинки! Единственото, което бих променил(може би) е дизайна. Бих го направил "по-агресивен" на външен вид. Цитирай
Recommended Posts