sjs Публикувано Януари 10, 2010 Публикувано Януари 10, 2010 Наскоро реализирахме този проект - инструментален албум с доста разностилни композиции. Всеки, който се интересува, може да чуе парчетата на моята страница (трябва да инсталирате Silverlight плъгин - нещо като Flash алтернатива от Microsoft) или на нашите MySpace страници - Светлин Стайков и Александър Леков. Приятно слушане :-) 1 Цитирай
Rezachka Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 Много приятнa и спокойна музика, жалко че интернета ми е смотан и прекъсва иначе бих си го оставил да ми свири докар се ровя из нета... Харесват ми много песните Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Много добър проект, музика и изпълнение! Поздравления! Цитирай
sjs Отговорено Януари 12, 2010 Автор Отговорено Януари 12, 2010 Благодаря от сърце :-) Щом има хора да харесват музиката ни, значи не сме я направили напразно. Цитирай
Dan Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 Супер релаксираща музика, някой неща ми напомннят инструменталите на ТОТО! Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 20, 2010 Отговорено Януари 20, 2010 Браво, бате Светльо Продължавайте в същия дух Като забележка да спомена, че е много куцо това слушане онлайн. Направете го на мп3 за сваляне Цитирай
zeratuL_x Отговорено Януари 20, 2010 Отговорено Януари 20, 2010 Страхотно,какво друго да каже човек :) Цитирай
sjs Отговорено Март 3, 2010 Автор Отговорено Март 3, 2010 Албума "Morning" може да се свали с оригинално качество (FLAC) от BananaBg.com - тракера изисква регистрация, разбира се. Както на всички е ясно, в България от такъв стил музика не може да се спечели. И все пак, ако някои пожелае да изяви подкрепата си, може да го направи като остави коментар или (йаииии!!!) купи mp3-ки от албума от iTunes, Napster, Rhapsody или CDBaby. Приятно слушане на всички! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 4, 2010 Отговорено Март 4, 2010 Страхотно, страхотно, страхотно! Още не съм доизслушала всички тракове, но е... много завладяващо. Страшно обичам такава музичка, заредена на мп3-плейръа - човек може да си мисли мислите, да чете, да пътува, да работи и... да не стъпва по земята. Невероятно попадение, благодаря ви! Цитирай
Бицев Отговорено Март 5, 2010 Отговорено Март 5, 2010 Я глей - браво, бе! Много приятно, много 'слушаемо' и сигурно ще си завъдите фенове с тая продукция (тука имате още един). На слука! П.с. Само дето тая banana.bg е гОла вОда, та трябва да се намери по-добър начин за разпространение в оригинално качество... Цитирай
Gero Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 (Редактирано) Много музикантски направени неща. Успех. Редактирано Март 7, 2010 от Gero Цитирай
sjs Отговорено Март 8, 2010 Автор Отговорено Март 8, 2010 Ето алтернативен линк за сваляне, ако някой има проблеми с торент тракера. цък Благодаря за коментарите! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 (Редактирано) Освен да напиша и аз едно браво,няма какво друго да направя Редактирано Март 8, 2010 от emo_tion1 Цитирай
CH4RL13 Отговорено Септември 18, 2010 Отговорено Септември 18, 2010 Попринцип си падам по по-твърда музика (alternative rock),но това,което правите е страхотно... Винаги съм се чудила защо хората си купуват CD-та като може да си свалят всичко от интернет :]P След като приятелят ми ме заведе на изпълнението ви в Конюшните на царя,не се сдържах да проуча албума. ;D :] Още днес се запътвам към музикалния магазин да го купувам! Много ще се радвам да ви подкрепя в това начинание. : ) Цитирай
Recommended Posts