Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

morning.jpg

Наскоро реализирахме този проект - инструментален албум с доста разностилни композиции. Всеки, който се интересува, може да чуе парчетата на моята страница (трябва да инсталирате Silverlight плъгин - нещо като Flash алтернатива от Microsoft) или на нашите MySpace страници - Светлин Стайков и Александър Леков.

Приятно слушане :-)

Отговорено

Много приятнa и спокойна музика, жалко че интернета ми е смотан и прекъсва иначе бих си го оставил да ми свири докар се ровя из нета...

Харесват ми много песните :rolleyes:

Отговорено

Благодаря от сърце :-)

Щом има хора да харесват музиката ни, значи не сме я направили напразно.

Отговорено

Браво, бате Светльо :bravo:

Продължавайте в същия дух

Като забележка да спомена, че е много куцо това слушане онлайн. Направете го на мп3 за сваляне ;)

• 1 month later...
Отговорено

Албума "Morning" може да се свали с оригинално качество (FLAC) от BananaBg.com - тракера изисква регистрация, разбира се.

Както на всички е ясно, в България от такъв стил музика не може да се спечели. И все пак, ако някои пожелае да изяви подкрепата си, може да го направи като остави коментар или (йаииии!!!) купи mp3-ки от албума от iTunes, Napster, Rhapsody или CDBaby.

Приятно слушане на всички!

Отговорено

Страхотно, страхотно, страхотно!

Още не съм доизслушала всички тракове, но е... много завладяващо.

Страшно обичам такава музичка, заредена на мп3-плейръа - човек може да си мисли мислите, да чете, да пътува, да работи и... да не стъпва по земята.

Невероятно попадение, благодаря ви!

B)

Отговорено

Я глей - браво, бе!

Много приятно, много 'слушаемо' и сигурно ще си завъдите фенове с тая продукция (тука имате още един).

На слука!

:D

П.с. Само дето тая banana.bg е гОла вОда, та трябва да се намери по-добър начин за разпространение в оригинално качество...

Отговорено (Редактирано)

Много музикантски направени неща. Успех. :)

Редактирано от Gero
  • 6 months later...
Отговорено

Попринцип си падам по по-твърда музика (alternative rock),но това,което правите е страхотно... :thumbs_up:;) Винаги съм се чудила защо хората си купуват CD-та като може да си свалят всичко от интернет :]P След като приятелят ми ме заведе на изпълнението ви в Конюшните на царя,не се сдържах да проуча албума. ;D :] Още днес се запътвам към музикалния магазин да го купувам! Много ще се радвам да ви подкрепя в това начинание. : )