Amentis Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 Здраейте, имам JS30kv и както се вижда от снимката жака за кабела е на малко неудобно място. На мен принципно тфа не ми пречи защото кракът ми е сравнително тънък и като седна жака идва точно под коляното но наскоро почна да прави проблем-силата на звука се намаля от там.... Пробвах да се науча да го използвам тфа ама не стана и сега се чудя как да го поправя...някой да има идея защо аджеба става така? Цитирай
TONY Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 Така е с този модел и е предназначен за свирене прав. Купи си друга китара за свирене седнал. Колкото до силата на звука, оттам не се регулира, сигурно си прецакал я жака, я кабела. Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 Опитай с Г-образен жак, той поне няма да стърчи нагоре. Цитирай
Amentis Отговорено Януари 7, 2010 Автор Отговорено Януари 7, 2010 (Редактирано) Нещата не се свеждат до там.... при г обрзния жак пак шсе опира. От време на време като се опирам до кабела става този номер. Съвсем от скоро почна, китарата е от 29ти октомври купена, до сега не е правила проблеми. А тфа с волюм контрола под коляното беше някаква тъпа шега. Редактирано Януари 7, 2010 от Amentis Цитирай
abductor Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 Не съм убеден, че схванах точно проблема, обаче според мене е по-вероятно кабела да прави проблеми, отколкото жака (женският имам предвид). Това вероятно се дължи на редовното му подпиране в крака. Както казаха колегите - вземи си кабел с Г-образен жак, най-подходящ е за такива китари (аз лично не бих могъл да свиря на тая китара с прав жак, краката ми не са достатъчно тънки, изглежда ). Цитирай
Amentis Отговорено Януари 7, 2010 Автор Отговорено Януари 7, 2010 Ем то аз потроших един от най-здравите кабели на даскала по китара така, сега или жака е х*й или и фендерския е тръгнал. Гобразните са много пари, тряа пробвам самоделка..... Цитирай
Yves Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 2,40 Г-образен Proel в Про-Техника...какво му е многото пари, след като прав нонейм жак е половината от цената... Цитирай
Mephistopheles Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 Ем то аз потроших един от най-здравите кабели на даскала по китара така, сега или жака е х*й или и фендерския е тръгнал. Гобразните са много пари, тряа пробвам самоделка..... Обикновен кабел с Г-жак струва не повече от 15-20 лева... аз също мисля, че от това ти е проблема. Макар че аз съм с RR форма и също ми е малко зор, но Г-жака ми реши проблемите. Цитирай
Recommended Posts