Jump to content
Българският форум за музиканти

Привет от мен - Mindartist


Recommended Posts

Здравейте, музиканти!

Нова година - нов късмет. Попаднах на форума по интернет. Аз не мога да се нарека музикант, но поне се опитвам да ползвам разни софтуери да си смесвам музичка, записи, микрофони, китари, като всички, които познавам. Започнал съм с програмата Reaper, защото е малка и удобна. Ползвам и съм инсталирал и Cubase 5.1.2 заради купищата неща в нея, но не съм специалист по никоя от двете.

Това е накратко. :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами сега при мен на моята резолюция и съотношение на страните на дисплея си излиза на 4 реда. Вероятно обаче на други ще се вижда като 5 реда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подушвам "нов сезон" на старо шоу :);):hysterical:

:greenball: :greenball: Аз съм ви най-предан фен на вас двамата!(Ивелин и Вам....Ивайло) :headbang::metalist::thumbdown:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С тъга изпращаме поредният акаунт на Иво(знам, че те дразни да те наричат така) :thumbdown: Беше ми безкрайно приятно да изрежа и този тумор от форума. Абе, момче, не ти ли писна да се регистрираш тук? Не си желан, бре! Ходи, прегледай се, пий си лекарствата, яж редовно здравословна храна, регистрирай се в бгмама или дата.бг или някой друг форум и трови с "мъдрост" там. Хората ти се подиграват заради упоритото желание да си част от този форум и вече си оставил низ от поне 8 акаунта, които са баннати. Ставаш нарицателно. На нас не ни докарваш главоболия, просто ни създаваш удоволствие да те режем всеки път.

 

Е, поне знаеш какво е прокси :greenangel: Ще помисля как да ги отсеем и тях :greenangel: Жалко за хората, които ги използват по предназначение, а не да се крият като престъпници. Ти престъпник ли си, Иво? Това, което правиш се нарича тормоз, ако не ти е известно. :P

 

До нови срещи(защото знам, че ще има такива) ;)

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че модераторите взеха мерки. Ивайло ще се появи отново, това е ясно.

 

 

Поздравявам всички шизофреници от Трансилвания с един любим рефрен:

 

 

...До утре, до утре, до утреееее,

до утре вечер в другия спектакъл!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.