Snowwhite Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 един от китаристите от групата на даскала ми има 7 струнна китара ибанец много е яка ама ло6ото е 4е той немое да я оправлява въоб6те 6топонякога става така хора които немогат да свирят имат ееееебббаааааати яките китри И аз това се питах навремето,когато възможно най-некадърното копеле,което бях срещала имаше не една,а две китари,които освен,че струваха майка си и баща си само можеха да хлипат тъжно в ръцете му и да вият на умирачка. :green: Както и нещастниците,които го чухме как ги мъчи :green: Цитирай
killer Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 един от китаристите от групата на даскала ми има 7 струнна китара ибанец много е яка ама ло6ото е 4е той немое да я оправлява въоб6те 6топонякога става така хора които немогат да свирят имат ееееебббаааааати яките китри Какъв е Ибанеца? RG, Universe? :twisted: Марио Анкона :twisted: Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 О6те офтопик. Азе съм добър пример за такъв човек. :green: Цитирай
Burton Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Така е, няма справедливост в това отношение...и аз познавах един тип, дето си мъкнеше Stratocaster-а за 3000лв на рамо по автобуса и не знаеше коя струна каква е, ама карай...кой както се уреди sorry за офтопика Цитирай
Recommended Posts