a_panov Публикувано Януари 3, 2010 Публикувано Януари 3, 2010 Търся струни DEAN MARKLEY, продават ли се някъде в България, и по точно в София? Знам софийските магазини но не съм ги обикалял всичките. То само транспорта ще ми излезе колкото един комплект струни а и ще трябва да си отделя цял ден за обикаляне. Ходих в малкия цум на втория етаж и нямаха такива струни, още повече търсения от мене комплект. Ходех в при познатите ми от xxxx и те ме казаха - брат, идваш на 30 декеври и искаш това дето го нямаме! - На шиш ги въртяха тогава в магазина. В www.thomann.de ги има по 6 евро комплекта, ама не съм пазарувал от там и имам доста въпросителни! Колко е шипинга, къде ще ми ги доставят тия струни... и много други въпроси. Та основния ми въпрос е знаете ли къде се проданат струни DEAN MARKLEY някъде в България, и по точно в София? Цитирай
a_panov Отговорено Януари 3, 2010 Автор Отговорено Януари 3, 2010 Baby Thomas Благодаря ти за много бързия отговор, утре ще се обадя там. Но на първо четене няма го комплекта струни с който свиря - 8811 по спецификацията на Dean Markley! Цитирай
AngusYoung Отговорено Януари 4, 2010 Отговорено Януари 4, 2010 Все пак можеш да поръчаш дори и в момента да не е наличен.Доколкото знам ще ти ги доставят възможно най-бързо. Цитирай
a_panov Отговорено Януари 4, 2010 Автор Отговорено Януари 4, 2010 Все пак можеш да поръчаш дори и в момента да не е наличен.Доколкото знам ще ти ги доставят възможно най-бързо. Къде ще ги доставят? ДДС, данъци? Цитирай
Recommended Posts