Rezachka Публикувано Януари 3, 2010 Share Публикувано Януари 3, 2010 Здравейте, аз пак облъчвам.. Искам седем струнна китара и стигнах то тоза заключение защото не искам постоянно да свалям строя на моя Винтидж до така степен че да получа BEADGB(E).. При положение че по принцип пък я държа в Ре# китарата.. Възможностите ми са между 300 и 400 паунда и не съм се спрял на никаква китара за сега По принцип исках Ibanez s320 ( то сега я спряха и ще излиза уж s420 ) но става въпрос че 7 струнния вариант ми идва малко скъпичък, но това е като цяло което ми харесва най-много Бих се радвал да чуя предложения и съвети.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Януари 3, 2010 Автор Share Отговорено Януари 3, 2010 Също ми е интересно, ако си поръчам на лютиер къстъм да ми направи разликата в цената каква ще е.. по принцип не искам да има инлеи, топ, или някакъв по-специален финиш.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Necrophagist Отговорено Януари 3, 2010 Share Отговорено Януари 3, 2010 От лютиерски услуги се откажи,не че е лошо-Цената ще те смаже!!!Една наистина добра китара при виден наш лютиер излиза скъпичко До колкото знам паунда е около 3лв така че ти разполагаш да кажем с около 1100 лв. До тук добре,хайде кажи сега за какво ще я използваш тази китара,какво ще свириш с нея.По-тежка музика или по-лека и т.н. Имаш ли предпочитания от форма,дърво,адаптери,механика? Веднага можех да препоръчам модел ама не е редно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Януари 3, 2010 Автор Share Отговорено Януари 3, 2010 (Редактирано) Паунда последно го гледах 2.18 .. и аз щото съм в Лондон и казвам с какво разполагам в Ј тъй като няма да купувам в левове... Китарата която искам е с форма суперстрат да речем, от махагон с пасивни адаптери.. може би ще се откажа от флойда с мисълта че до сега не съм имал китара с флойд и може би ако няма ще се намери нещо по-свястно като качество и звук.. За външния вид на китарата - иска ми се да няма инлеи, или нещо само на 12тия праг, и също ми се ще да не е с черен финиш, но няма да избирам по-външен вид де.. По принцип съм голям фен на Joe Satrini, но съм и мноого далеч от неговото ниво. Слушам различна по стилове музика.. но да речем че е предимно тежичко Редактирано Януари 3, 2010 от Rezachka Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Януари 3, 2010 Share Отговорено Януари 3, 2010 (Редактирано) Виж тук: http://www.rondomusic.com/electricguitar.html Къстьм шопа им е отворен до 10.01.2010,ако имаш някакви идеи можеш да се възползваш. Друг вариант: http://www.emperionguitars.com/guitars2010.php Имат добри оферти в момента.Виж също никак не лошия вариант на Ибанез-7321,също Шектър правят хубави инструменти на добри цени.Имал съм техен инструмент и мога да кажа само добри неща за него.Иначе има още много фирми произвеждащи не скъпи 7 струнни китари.Виж в електронни магазини,като: http://www.thomann.de/gb/7_string_guitars.html http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/ Виж и магазините в Лондон,какво могат да ти предложат.Потърси и в английския ибей,там има много добри оферти. Успех! Редактирано Януари 3, 2010 от рахата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Януари 4, 2010 Share Отговорено Януари 4, 2010 (Редактирано) Или Ibanez 7621 / Ibanez 7620, макар че са от липа. Имат приятен, тънък гриф. Намират се само втора ръка. Ако много държиш на махагон - Agile Septor леко надхвърля касичката, но с право Може да погледнеш и моделите на Шектър, ако нямаш проблем с по-дебелите грифове. Редактирано Януари 4, 2010 от Valserp Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
herflik Отговорено Януари 4, 2010 Share Отговорено Януари 4, 2010 Аз гласувам с две ръце за шектър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Януари 4, 2010 Share Отговорено Януари 4, 2010 Ibanez RG7321 ,за около 330 паунда нова. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dean_dime Отговорено Януари 4, 2010 Share Отговорено Януари 4, 2010 Schecter Omen Extreme 7 е 419$. Само е там работата, че е с алноко адаптери и не знам дали те устройват такива. От друга страна звучат доста приятно с по-лек драйв. (няма флойд, 7-струнна е, новите вече са от махагон и финишът не е съвсем обикновен) Другото, което е (те и колегите казаха), че грифа е по-дебеличък (на мен ми беше малко трудно отначало да свикна с моя понеже скочих от Ибанез на Шектър но предполагам няма да ти е такъв чак проблем щом си с Винтидж) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Necrophagist Отговорено Януари 4, 2010 Share Отговорено Януари 4, 2010 +1 за Schecter Омен по принцип е от по-ниския клас,но все пак искаш резачка със 7 ножа Най-голямото приемущество на Schecter е дървото!!! Ибанез за мен правят страхотни грифове,удобни и т.н.,но....ЛИпа не ми звучи добре за тежка музика За Schecter съм чувал все хубави неща,добре сетнати прагове да кажем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgasucks Отговорено Януари 4, 2010 Share Отговорено Януари 4, 2010 AGile събери още малко по добре и си вземи нещо такова , аз съм с IbanezRg7321 доволен съм като за парите си е добра китара но нищо повече, китарта като за 1000 лв , пробвал съм и Ibanez S7320 същите адаптри(ужас) но имаш флойд дърво ... не коментирам все пак всичко евтино си е евтино за съжаления та съжелявам ,че се отплреснах , ако бях на теб взимам Agile , Omena също съм го пробвал моя Ибанец е по-добър определено най-малко с гриф макар ,че всички Шектери са сапец (на мен по високите класове ми харесват обаче ) офф сложно е а ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts