Radoslav40 Публикувано Януари 2, 2010 Публикувано Януари 2, 2010 Здравейте, яки хора! Свиря от почти 3 години и от край време ми е омръзнало да се занимавам с пултове и да крещя на озвучители да ме усилят когато свирим някъде с групата, та си мисля, че е време за нещо по-професионално от старо руско радио и санс амп самодейка Та гледам да си купя някакъв халфстак и понеже съм огромен фен на хеви звука се сетих за Рандал. Харесах си този модел защото не е скъп, а се говорят хубави работи за него. Говорят се обаче и лоши и мненията на хората са доста 50 на 50. Някой от вас дали се е докосвал до такова нещо и ако да да каже що за нещо е? Ако според него е пълен боклук да предложи някакъв друг, но леко с цената. Цитирай
Ex74 Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 Колега и аз съм на същата хава в момента - мислех си за точно същия амп, но ми просветна, че може това да е по-добър вариант - http://www.thomann.de/gb/peavey_valve_king_head.htm мисля да го чуя в MCI и вероятно да го взимам, погледни го и ти, изцяло лампов Цитирай
Radoslav40 Отговорено Януари 2, 2010 Автор Отговорено Януари 2, 2010 Аз пък смятах да ходя във Фактор да го пробвам рандала, ако го имат де. Пък и този амп изглежда доста дорбе. Айде да напрайм така. Ти ще пробваш Пийвито и ще ми кажеш к'во мислиш пък аз същото за Рандала. Цитирай
Recommended Posts