Belgarad Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 Е след като грифа е бил намазан с маркер, вместо да се шкури, да се преправя и да се слагат нови прагове, не беше ли по-лесно да се измие в най-буквалният смисъл на думата? Да щеше да има козметичните дефекти прикрити преди това с маркера, но какво от това. Цитирай
Лими Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 (Редактирано) В тоя ред на мисли - една позната беше пропищяла, че каквото и да напише на компютъра нищо не се вижда, просто буквите "изчезват безследно". След дълго човъркане и преинсталиране на софтуера от големи "компютърни професори", притекли и се на помощ, се разбра, че тя просто е редактирала с бял цвят фонта и буквите и се сливаха с белия цвят на екрана. Пример --->(защо требе да е просто, като мое и да е сложно) Редактирано Януари 16, 2010 от Лими Цитирай
noflip Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 все тая. не се прави така. както каза колегата предпочитам да видя дефектите и да живея с тях отколкото да се прикриват по такъв измекярски начин само и само да се продаде китарата. Цитирай
bmo Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 (Редактирано) Понеже се чувствам несправедливо обвинен, а и едва преди 20 мин видях тези теми, ако все пак на някой му е интересно да прочете каква е и моята "истина", ето тук съм написал: http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry518595 Само ще добавя, че аз не съм китарист и не се занимавам професионално с музика, затова, ако момчето все пак казва истината, не изключвам варианта и аз да съм бил прекаран, но да не съм разбрал за краткото време, през което въпросната китара е престояла при мен. Чиста случайност е, че купих китарата от друг човек във форума - иначе нямаше как да докажа със сигурност кога и от къде съм я взел и колко време е престояла при мен. Редактирано Януари 28, 2010 от bmo Цитирай
Recommended Posts