MDFk Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Махам картинката :arrow: . Така или иначе взе да ми писва, гледам си баса всеки ден... А и предполагам че е дразнещо за някои по една или друга причина.. Пфууу!! Ужасен, грозен, отвратителен бас! Добре че го махна! Знам че е кофти стока, ама търпя ...и за да не ми прави впечатление се сцепвам да свиря на него. За аватара на Circles - то цицомани тука много, но все пак форума е за музиканти. А ако имаше начин картинките да бяха с форума, а не с линкове до майната си, хем вълкът щеше да е сит, хем агнето цяло. За сега аз поне съм без картинка. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 Картинката на моя подпис нали не е много голяма? Защото си я харесвам и не искам да си я махам :wall: Не, мъничка е Уф, добре, сега съм по-спокоИн Даже си я анимирах Цитирай
hellfire Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 (Редактирано) За намаляването на размера ! Иначе нямам нищо против да виждам по някоя друга простотийка Редактирано Януари 9, 2006 от hellfire Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 против! не стига че нямам аватар ами и това да махам... привързан съм към тоя говорител Цитирай
circles Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 За намаляването на размера ! Иначе нямам нищо против да виждам по някоя друга простотийка дам... Кирячето рулира!! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Ами на мен ми се стори, че ми се намали аватара като го сменях, така че май има вече такава далаверка, а? Цитирай
jFog Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 моята е 3,88кб ако я резна все едно даси резна балката (долната ) Цитирай
Recommended Posts