... Публикувано Декември 30, 2009 Публикувано Декември 30, 2009 След доста компромиси спрямо звук и какво ли още не , албум има Две от песните са качени на профила в myspace Myspace/angerpoint.com Градивната критика винаги е от полза Цитирай
maringtr Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 Супер си е! Има мегдан още да се понапомпа (компресира) звука, но не е болка за умиране. Мен и така ми харесва, поздравления за положения труд! Цитирай
... Отговорено Декември 30, 2009 Автор Отговорено Декември 30, 2009 Така е ,да.Аз за това споменах че са направени компромиси предимно със звука. Благодаря ,радвам се че ти харесва Цитирай
maringtr Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 Какви са ви плановете, защо не го разпратите по разни чужди лейбъли? Цитирай
... Отговорено Декември 30, 2009 Автор Отговорено Декември 30, 2009 ами все още нямаме самочувстивето като че ли.Може и да пробваме като приемем факта че за първи албум може да се очаква да не звучи кой знае колко добре. Цитирай
Burton Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 На мен ми звучи съвсем чудесно, да не кажа много здраво! Честито за албума, много успехи на бандата! Цитирай
Такинса Отговорено Декември 31, 2009 Отговорено Декември 31, 2009 Браво и от мен !!! Песните са много яки Помислете за едно промо в Габрово или Севлиево !!! Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 31, 2009 Отговорено Декември 31, 2009 Евала. Готини парчета, звучащи досататъчно съвременно. Радвам се, че макар и малко има групи като вас, които не излизат с лафа 'свирим вечни класики', а си правите адекватна, съвременна музика Успех Цитирай
... Отговорено Декември 31, 2009 Автор Отговорено Декември 31, 2009 В интерес на истината не очаквах добри отзиви Мерси за добрите коментари Цитирай
jFog Отговорено Декември 31, 2009 Отговорено Декември 31, 2009 (Редактирано) Много мелодиа , красота и агресия както баш ми е кръвната група.Поздравления и успехи за в бъдеще. Би било грешка да не бомбандирате индилейбълите , никога не се знае от къде може да излезе зайчето. Наздраве и напред!!! п.с. Не бих искал да ви давам наклон на 'уя,но за в бъдеще може би би било добре да се обърне малко повече внимание на аранжиментите,може би с по прости и стегнати аранжименти нещата да са още по впечатляващи. Редактирано Декември 31, 2009 от jFog Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Декември 31, 2009 Отговорено Декември 31, 2009 Раздали сте се, пичове ! Ще уважа труда и таланта ви и при първа възможност ще си купя диска. Музиката е чудесна, но послушайте jFog и в следващия (дай Боже ) албум наистина гледайте да сте по-компактни. Цитирай
maringtr Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 ами все още нямаме самочувстивето като че ли.Може и да пробваме като приемем факта че за първи албум може да се очаква да не звучи кой знае колко добре. Според мен си струва да опитате! Човек никога не знае... Цитирай
... Отговорено Януари 1, 2010 Автор Отговорено Януари 1, 2010 Раздали сте се, пичове ! Ще уважа труда и таланта ви и при първа възможност ще си купя диска. Музиката е чудесна, но послушайте jFog и в следващия (дай Боже ) албум наистина гледайте да сте по-компактни. Един вид по-бързо да се пристъпва към същността на песента ли имате предвид ? Те верно са си малко дългички. Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 3, 2010 Отговорено Януари 3, 2010 Евалата, пичове! Много яки песни, фен съм! Желая ви успех и само напред! Цитирай
Recommended Posts