solo5 Публикувано Декември 30, 2009 Публикувано Декември 30, 2009 Преди няколко години приятели ми бяха подарили Shure PG58 Доколкото знам си е любителски модел, но искам да попитам дали може да свърши работа за непретенциозен запис ... и какво ви е мнението за точно този модел P.S. прочетох подобните теми, но там се обсъждат по скъпите модели на Shure Цитирай
Mandalay Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 Наистина съвсем любителски микрофон, но пък мога да кажа от най-добрите любителски. Зависи записа за какво е предназначен. Цитирай
maringtr Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 Имам такъв. За непретенциозен запис - става. За нещо по-така: По мое мнение - за вокали не става - тонът е много глух и мътен, но пък върши много добра работа за озвучаване на китарен усилвател например. И така, дано съм бил полезен. Цитирай
Lee Отговорено Февруари 6, 2010 Отговорено Февруари 6, 2010 Много често съм срещала DJ с такъв микрофон, явно става за ползване. За непретенциозен запис няма нужда от претенции)) Цитирай
Recommended Posts