Jump to content
Българският форум за музиканти

Пак питане


Fieldy94

Recommended Posts

Хора извинявам се че спамя с тези теми, но след дълги размишления и четене на теми реших да си купя някакъв по-сносен бас отколкото бас и кубе за 500 лв . Та към въпроса може ли кат зема баса да го бодна в една уредба която си стои до мен неупотребявана и така да си реша проблема поне докато отмине кризата :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинен си, но за последно! В този форум, който е много по-голям от радел Бас и Говорилня има камарите теми, в които хора са си правили труда да пишат как да си пуснеш нещо през друго нещо с асистенция на софтоуеър или по друг начин. Като за финал НЕ използвай уредба като усилвател за бас, защото няма да ти свърши работа. Ще звучи, но няма да звучи. Може да се изкара звук, ама какъв! Купи си едно кубе около 30 вата, ако не искаш да си много шумен за околните, защото гледам, че тепърва се учиш и може някой да те замери с кубето ти докато опитваш да избягаш. Огледай разделите Хардуеър и Софтуеър и виж какво ще ти свърши работа като съвети там. Апаратурата е апаратура и не можеш да си я спестиш. Това е нещото, което всеки начинаещ си мисли. Една дъска с 4 струни, един ВЕФ и ще цепя мивки.. Да АМА НЕ! Истината е като начинаещ да знаеш колко можеш да отделиш като финанси за вероятното хоби музика, което ако се превърне в страст ще съм един от първите, които ще ти стиснат ръката докато ти се кефят пред сцена! След това, да събереш парите и да купиш нужното, за да звучиш както искаш да звучиш. И на последно, но не и на последно по значение място... Да слушкаш! Ти слушка ли тази година? :) Весело посрещане на Нова Година, хлапе! Изчети форума и вникни в идеята за апаратурата и значението й за теб като бъдещ музикант. Останалото е време, усилие, желание и много пари :)

 

Поздрави,

Вик

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.