ronia Публикувано Януари 3, 2006 Публикувано Януари 3, 2006 (ох, дано да не е имало такава тема) Имате ли си лого и разни там символи на групата? Важни ли са те за членовете й? Кой ги измисля и как решавате какви да са? Смятате ли, че като допълващ начин на изразяване те вършат по-добра работа, отколкото например снимки на самата банда? (Ще бъде хубаво да не навлизаме в областта на маркетинга, но кажете все пак какво мислите.) Цитирай
darmonko Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 С първата ми група си имахме талисман и покровител на групата,много симпатичен почти култов религиозен образ който се наричаше Свети Рътьо .Стоеше закачен на стената в репетиционната ни,която беше противоатомно бомбено укритие и компания му правеха около 30 плаката на голи мацки и един телефон,също закован за стената.Та нашия свети Рътьо беше направен от макари за конци,спринцовки и разни други такива ,а ореолът му естествено беше от един счупен компактдиск , имам снимки,като сканирам ще кача. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Аз сега сътворих едно на един от проектите ми, ама като се замисля май е твърде семпличко, как мислите? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 И още едно (понеже още не сме решили дали ще е едното име или другото )Е, какво мислите? Цитирай
pampi Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Е, какво мислите? Второто ми харесва повече... Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 И още едно (понеже още не сме решили дали ще е едното име или другото )Е, какво мислите? Това година по прабългарският календар ли беше?... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Пич, ти си първият човек, който не само, че не ме пита какво значи Dilum Tverem, ами даже знае!!! Кефиш! Вече съм ти фен А иначе-да, означава година на змията. Цитирай
cecomeco Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 Готина тема . Ето мойта група като надпис и талисмани. Кажете мнения. Цитирай
overhate Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 И още едно (понеже още не сме решили дали ще е едното име или другото )Е, какво мислите? Хм, нали имаше и нек'ва плетеница по средата Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Имаше, ама ше я споделя с хората кат' запишем първия албум, Петре Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Да ние си имаме лого и то ми харесва.По скоро го възприемам като печат или подис на групата но в никакъв случай не замества лицата на групата.Аз лично не виждам нищо лошо в това. Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Също така смятам че не това е най-важното в една да си има лого .Да случвало се е някой да изкоментира -Оу ама вие си имате фланелки със вашата "емблема" брей! Глей ги тия кви са егоцентрици.Ми да ако искам и със сламена шапка на която пише името на групата ще излизам на сцената. Цитирай
Burton Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 И аз мисля че логото, надписа и др. не са никак излишни /ако са измислени добре и не са дрязнещо грозни де / Понякога хората запомнят логото, а после името...най-малко за популяризилане на групата, евентуален мърчандайзинг и т.н. могат да бъдат много полезни...Неслучайно всички големи групи си имат лого, специфичен надпис и т.н....това си е един вид запазена марка, която идейно направена веднага може да привлече вниманието Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 А какво е мнението ви за използването на други видове символи - пентаграми, плетеници и т.н.? Могат ли да заместят логото, на което пише името на групата? Цитирай
Recommended Posts