Vlado_Abroad Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Страшно ме изкефиха парчетата! Евала,iBobz,за свиренето,композициите и не на последно място за записването и смесването Аз съм фен! Владо Цитирай
Ivo Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 много ме изкефи и мен, напрао даже ме върна в Коледа Цитирай
Dushmanina Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Браво, браво! Давай още, чакаме с нетърпение! Страхотни са! Цитирай
jFog Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 ей, днес си ги свалих от мейл-а,зарибявка са Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 много красиви творби, зъл гении си ти iBobz Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 7, 2006 Автор Отговорено Януари 7, 2006 Факт е, че ако тези неща бяха поднесени с по-лош запис едва ли щяха да правят толкова впечатление, а пък за записа не съм виновен само аз - правени са в студио Каст, където работех преди време и са експериментални записи на 32 bit 192 kHz. Цитирай
Smokejack Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Браво Боби Страхотни са ама аз и не съм очаквал нещо друго,така че не съм изненадан! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 (Редактирано) Факт е, че ако тези неща бяха поднесени с по-лош запис едва ли щяха да правят толкова впечатление, а пък за записа не съм виновен само аз - правени са в студио Каст, където работех преди време и са експериментални записи на 32 bit 192 kHz. Което обаче е без особено значение при една 128kbps MP3-ка. А и не съм ги слушал на качествена техника. Хубави са самите композиции и техниката на свирене, с доста динамика и съответно изразителност. Редактирано Януари 7, 2006 от Craig Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 7, 2006 Автор Отговорено Януари 7, 2006 Ето и още едно парче. То е по-старичко, но е в същия дух. За съжаление саксофона не е изсвирен по най-добрия начин, но тогава когато го записвах нямаше друг вариант, защото беше спешно. Thinking Of You Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 ето това вече е номер 1 супер е, много разцъкващо Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 (Редактирано) Човек , моите почитания към тебе!!!! Нито мога да напиша нещо, нито да кажа ....... музиката ти обезмисля приказките ........ Редактирано Януари 7, 2006 от DeathZone Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Чух всичко... невероятно е! Направо се отнасям като слушам тези парчета. Цитирай
Recommended Posts