didomido Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 Смятам да си купя процесор (няма $ за хубаво кубе). Това което искам да питам е дали може процесор да се свъже със система за домашно кино като заместител на усилвател?
carnalsoul Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Можеш , само , че звука ще е отвратителен или в най-добрия случай незадоволителен . Ако не си особено взискателен към звука свири така докато събереш пари за китарен усилвател . Аз лично ще си прегризя врата ако свиря така ;x
Hillbilly Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Аз лично ще си прегризя врата ако свиря такаБаце,с тоя фокус ако мОе да го направиш,след време ще имаш китайска стена от кабинети и фризер (за охлаждане) с лампови глави..
rinti Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Като усилвател не. Усилвател ти се пада домашното кино, а процесора ще се явява преамп. Мисля че мога да ти предложа доста евтино решение, докато си купиш кубе. Пиши едно Л.С
daniel.hristov Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Е не виждам проблем да свържеш процесор в система за домашно кино, но ако "няма $ за хубаво кубе" що не си вземеш по-посредствено кубе? Процесорите ми се струват приемливи само ако си доста напреднал в свиренето и не ти се мъкнат десетки килограми.
black_waltz Отговорено Декември 24, 2009 Отговорено Декември 24, 2009 Процесор с готини симулации върши работа. Line 6 като че ли най ги бива в тези неща. Ако търсиш хептем бюджетно решение, вземи един V-amp(процесор на марката Behringer) и се кефи. Доста години съм свирил така, в уредби, телевизори, слушалки...Не е върха на сладоледа, но е доволно.
Recommended Posts