Jump to content
Българският форум за музиканти

didomido

новаци
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

didomido's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Минах пак през магазина ама с моята китара този път и друго беше звученето. Хубав звук вади.
  2. Здр, и аз съм с Ibanez GRG 170 DX (начинаещ съм) и се колебая м/у Roland Cube x15 и LANEY LG20R. Също пробвах и Line 6 Spider 4 15 и BEHRINGER VT15 FX ама дисторшъна им ми се стори МН скапан... Роланд и Лейни как ги оценявате и кое бихте избрали? Търся си нещо до 200 лв с хубав дисторшън и май ефекти + хубав дист до 200 лв няма?..
  3. didomido

    Кубе

    Какво мислите за BEHRINGER VT15 FX? http://www.musicworld.bg/bg/c_427/i_27109/...ER_VT15_FX.html
  4. didomido

    Кубе

    Най-ме интересува да има хубав дисторшън; би било добре да има и други ефекти като reverb и т.н.
  5. didomido

    Кубе

    Зависи за какви пари говорим. Аз съм със същата китара и минах през същото чудене преди година. Общо взето ако търсиш кубе на цена около 200 лева, според мен имаш 2 избора - Peavey Viper 15 или Roland Cube 15X. Аз избрах 2-рия вариант, но според мнозина тук съм сбъркал. Разполагам с 200лв.
  6. didomido

    Кубе

    Взех си Ibanez GRG170DX. Можете ли да масочите какво кубе да търся (за домашни условия, рок/метъл) ?
  7. didomido

    За процесор

    Смятам да си купя процесор (няма $ за хубаво кубе). Това което искам да питам е дали може процесор да се свъже със система за домашно кино като заместител на усилвател?
  8. Ами благодаря на всички (и най-вече на Евтим) които отделиха време да ми обесняват Вече изборът си зависи от мен.
  9. Мхм, всеки предлага различно и малко се обърках
  10. За Eric Clapton и по-акустичните и класически ритми имам кухарка Като рок имах предвид Metallica, AC/DC, Guns'n'Roses, Nickelback и.т. В смисъл, не ми е цел да свиря класическо на електрическата. А за флойда ми е все тая, не тъся китара специално с флойд.
  11. Ъ-ъ-ъ.. позволи ми да не се съглася, особено с това за рока....... А защо не е добра за рок?
  12. Мерси, а можеш ли да ми кажеш точното наименование на модела: Ibanez еди какво си, защото ако е от SA сериите както си мисля ми идва мн над бюджета
  13. А може ли да ми обясните разликата между FAT и Floyd Rose bridge-овете и също когато раздръках GRG170DX в магазина на humbucker-ите бяха тихи а средния pick-up имаше шум и продавача обясни че това било нормално, та питам се наистина ли е нормално? Това са 2те неща които ме притесняват: bridge-овете и шума при адаптера (май така беше pick-up на бг.)
  14. Значи, може ли да ми препоръчате някои ел. китари за към 500лв. но да не са само за начинаещи? Бях се замислил за един Ibanez GRG170DX но много хора из нета дават лоша оценка на FAT10 bridge-a и това ме притеснява (ако може да ми дадете и някакво пояснение за bridge-овете и кои са по добри също ще съм благодарен) . Та можете ли ми дадете други предложения за ел. китари в рамките на тази цена? ПП1:Търся китара за рок и метъл музика. ПП2: Извинявам с ако дублирам теми.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.