wiggery Публикувано Януари 1, 2006 Публикувано Януари 1, 2006 Знаете ли табулатурите на песни, които свири Цветан Недялков .. Ще съм ви много благодарен ако ми дадете табулатурите на: "Слави и Софи Маринова - Единствени". Имам предвид края песента..където е само китарата на Цецо.... Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 1, 2006 Отговорено Януари 1, 2006 много се съмнявам че има такива. едва ли някой ще е седнал да табва тези неща :think: Цитирай
wiggery Отговорено Януари 1, 2006 Автор Отговорено Януари 1, 2006 и аз се съмнявам..,но все пак се надявам някои да помогне Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 1, 2006 Отговорено Януари 1, 2006 ...едва ли някой ще е седнал да табва тези неща :think: Нормално, аз не знам някой да му е фен... Цитирай
st0rmblastt Отговорено Януари 1, 2006 Отговорено Януари 1, 2006 ...едва ли някой ще е седнал да табва тези неща :think: Нормално, аз не знам някой да му е фен... Има си фенове Цецко, ама просто не се занимават с музика :twisted: Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 1, 2006 Отговорено Януари 1, 2006 ...едва ли някой ще е седнал да табва тези неща :think: Нормално, аз не знам някой да му е фен... е аз се опитах да го кажа по-заобиколно Цитирай
wiggery Отговорено Януари 1, 2006 Автор Отговорено Януари 1, 2006 ...едва ли някой ще е седнал да табва тези неща :think: Нормално, аз не знам някой да му е фен... Има си фенове Цецко, ама просто не се занимават с музика :twisted: Има и такива които се занимават... За мен Цецо си е ниво....и то доста добро.. И все пак ако има някои....които може да помогне...ще съм много благодарен.. Цитирай
Denis_S Отговорено Януари 1, 2006 Отговорено Януари 1, 2006 (Редактирано) ...едва ли някой ще е седнал да табва тези неща :think: Нормално, аз не знам някой да му е фен... Има си фенове Цецко, ама просто не се занимават с музика :twisted: Има и такива които се занимават... За мен Цецо си е ниво....и то доста добро.. И все пак ако има някои....които може да помогне...ще съм много благодарен.. Абсолютно. Така е. Цецко е пич. Това, че на мястото, където работи вече почти не му се дава възможност да покаже на какво наистина е способен, не значи, че няма фенове. Напротив, но просто не пишат във форума, както сигурно се предполага. Има доста китаристи, които са се учили от него, дори и такива, които са започнали да свирят, заради него. wiggery, съжалявам, че не мога да помогна, но не съм много по табулатурите, карам по слух Ако намеря нещо, ще го постна. Редактирано Януари 1, 2006 от Denis_S Цитирай
wiggery Отговорено Януари 1, 2006 Автор Отговорено Януари 1, 2006 (Редактирано) Няма кво да си говорим...Адаша е пич...и както каза @Denis_S няма поле за изява..освен на турнетата на Слави Ще съм ти много благодарен... Редактирано Януари 1, 2006 от wiggery Цитирай
st0rmblastt Отговорено Януари 2, 2006 Отговорено Януари 2, 2006 ...едва ли някой ще е седнал да табва тези неща :think: Нормално, аз не знам някой да му е фен... Има си фенове Цецко, ама просто не се занимават с музика :twisted: Има и такива които се занимават... За мен Цецо си е ниво....и то доста добро.. И все пак ако има някои....които може да помогне...ще съм много благодарен.. Абсолютно. Така е. Цецко е пич. Това, че на мястото, където работи вече почти не му се дава възможност да покаже на какво наистина е способен, не значи, че няма фенове. Напротив, но просто не пишат във форума, както сигурно се предполага. Има доста китаристи, които са се учили от него, дори и такива, които са започнали да свирят, заради него. wiggery, съжалявам, че не мога да помогна, но не съм много по табулатурите, карам по слух Ако намеря нещо, ще го постна. Праф си, позаинтересувах съ и си фръщам думите назаТ. Цитирай
killer Отговорено Януари 2, 2006 Отговорено Януари 2, 2006 За края на песента ако имаш в предвид мелодийката на китарата заповядай: ---------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------- ------------10-12~----10-------10~---10-12------------- 10-12-13-------------------13------------------13-12-13~ ---------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------- -------------10-12~--10----10-10-10/12---------- ---10-12-13-------------13----------------10~~~- 10------------------------------------------------------ --------------------------------------------------------- след това повтаряш същото но с една октава по ниско (Почваш с До на 6 струна 8 позиция) Ако случайно има и друга версия на песента и говориш за нещо друго моля да ме извиниш :twisted: Марио :twisted: Цитирай
wiggery Отговорено Януари 2, 2006 Автор Отговорено Януари 2, 2006 Пич безкрайно съм ти благодарен.... Радвам се, че има хора които могат да ти помогнат в този фоум... Още веднъж благодаря Цитирай
Recommended Posts