Shadowfreak_ Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 (Редактирано) Здравейте на всички аз съм нов в форума. На скоро реших да събера някои лев и да си купя ел. китара то всичко до сега е много хубаво но ... не мога да си избера много се колебая между 2 китари и 1 комплект . 1. http://www.cort.co.kr/english/products/com...product_id=131# (cort X6 bk от магазин dynacord Бургас цена 360 лв.) 2. http://www.visiarts.net/catalog/product_in...;products_id=42 3. http://www.visiarts.net/catalog/product_in...=5572.Стиловете музика който искам да свиря са Screamo/emo ,Post-hardcore, Metalcore,МeloDeath.Благодаря ви предварително за отделеното внимание,моля пишете коментари наистина ми е много трудно да реша коя от 2те китари да взема или направо пакета с всичко нужно.Ако имате някакви други предложения моля споделетеги.В рамките на 470- 80 лева + кубе или процесор. Редактирано Декември 23, 2009 от Shadowfreak_
wades Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Някак ми е трудно да разбера как може това да се повтаря всеки божи ден... Защо просто не върнеш една или най-много две страници назад ? Със сигурност ще намериш точно това, което търсиш. Обсъждано е 10000000 пъти в този форум. Първо разгледай предишните такива теми и после ако има нещо, на което не си намерил отговор питай.
AngusYoung Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Като гледам какво ще свириш по-добре земи Корта.Има цяла темя посветена но Кортовете може да и хвърлиш едно око.
Shadowfreak_ Отговорено Декември 23, 2009 Автор Отговорено Декември 23, 2009 Съфорумници да ми е честита новата китара http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=5572 БЛАГОДАРЯ ЗА КОМЕНТАРИТЕ И СЪВЕТИТЕ :hysterical:
AngusYoung Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Честита да е!Със здраве да си свириш има си тема ФУКНЯ където може да се похвалиш с новата придобивка.
Eralian Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Само на мен ли ми е малко странно,че ще свири горе споменатите стилове с Лес Пол...? Бих предпочел Корта за тях,макар че не са ми по сърце,но все пак това съм и аз.Да ти е честита.
Shadowfreak_ Отговорено Декември 23, 2009 Автор Отговорено Декември 23, 2009 (Редактирано) Благодаря ще го направя непременно само 1 да стигне до нас тази пуста доставка чакам от 5 мин. и ми писна... но все някога ще ми я доставят според мен за цената китарата е с приличо качество Редактирано Декември 23, 2009 от Shadowfreak_
Shadowfreak_ Отговорено Декември 23, 2009 Автор Отговорено Декември 23, 2009 Само на мен ли ми е малко странно,че ще свири горе споменатите стилове с Лес Пол...?Бих предпочел Корта за тях,макар че не са ми по сърце,но все пак това съм и аз.Да ти е честита. с подходящият ефект ephiphone е перфектен дори и за по-твърд стил музика а да не забравяме че сега тепърва ще ходя да уроци да се уча и нямам никакво търпение и благодаря
Eralian Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 (Редактирано) Да бе,пич,то с ефекти сигурно донякъде ще изкараш и Металика на Gibson ES175,ама едно определение за звука на Лес Пола ми се е набило в главата от форума:..."мек и плътен звук"(поне за Гибсън и дъщерните им,в случая - Епифон). Иначе китарата е супер,поздравления,че почваш да свириш и то на Епи(а не на някой българка(не че има лощо де )). По-нататък може би ще се замислиш за адаптери,но сега си я прибирай и почвай да джъткаш 24/7. Поздрави и Весели празници! Редактирано Декември 23, 2009 от Eralian
Icarus Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 (Редактирано) ^Абе точно тоя епифон няма много общо с Лес Пол, освен формата Редактирано Декември 23, 2009 от Icarus
Shadowfreak_ Отговорено Декември 23, 2009 Автор Отговорено Декември 23, 2009 Да бе,пич,то с ефекти сигурно донякъде ще изкараш и Металика на Gibson ES175,ама едно определение за звука на Лес Пола ми се е набило в главата от форума:..."мек и плътен звук"(поне за Гибсън и дъщерните им,в случая - Епифон).Иначе китарата е супер,поздравления,че почваш да свириш и то на Епи(а не на някой българка(не че има лощо де )). По-нататък може би ще се замислиш за адаптери,но сега си я прибирай и почвай да джъткаш 24/7. Поздрави и Весели празници! БЛАГОДАРСКО И ПОДОБНО И НА ТЕБ Нямам тарпение да избухна а Epiphone просто ме изпалват от всякаде като звук външен вид и тн...
AngusYoung Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Щом те кефи ОК.Като се понаучиш обаче искам да пуснеш едно семпълче да видиме как звучи такава музика на Епи.Интересно ми е.Иначе е ,ясно че Гибсън е различно нещо от Епифоун
Shadowfreak_ Отговорено Декември 24, 2009 Автор Отговорено Декември 24, 2009 Щом те кефи ОК.Като се понаучиш обаче искам да пуснеш едно семпълче да видиме как звучи такава музика на Епи.Интересно ми е.Иначе е ,ясно че Гибсън е различно нещо от Епифоун Непременно
Hillbilly Отговорено Декември 24, 2009 Отговорено Декември 24, 2009 Само на мен ли ми е малко странно,че ще свири горе споменатите стилове с Лес Пол...?Бих предпочел Корта за тях,макар че не са ми по сърце,но все пак това съм и аз.Да ти е честита. Момче,и Металика свирят основно с Лес Пол в студиото,мани ги кво рекламират иначе,това е китара,която става за Всичко от джаз до тежък метъл -зависи вече от амп,ефекти и т.н.
Shadowfreak_ Отговорено Декември 24, 2009 Автор Отговорено Декември 24, 2009 (Редактирано) Само на мен ли ми е малко странно,че ще свири горе споменатите стилове с Лес Пол...?Бих предпочел Корта за тях,макар че не са ми по сърце,но все пак това съм и аз.Да ти е честита. Момче,и Металика свирят основно с Лес Пол в студиото,мани ги кво рекламират иначе,това е китара,която става за Всичко от джаз до тежък метъл -зависи вече от амп,ефекти и т.н. И на мен ми бесше странно да видя как Screamo групи свирят на ЛЕС ПОЛ но все повече се обежедавам че този модел на Epiphone става за всичко (с 1 дума) :thumbs_up: . А тия от ВИСИТАРС ТРЯБВА СКОРО ДА МИ СЕ ОБАДЯТ ДА ПОДВАРДЯ ПОРЪЧКАТА ако някои е поръчвал от този сайт (по горе в темата виситарс.нет) до колко време доло горе са му доставили инстромента (в сайта пише до 20 работни дни а сега са празници ще трябва ли да чакам още повече време ) . Редактирано Декември 24, 2009 от Shadowfreak_
Recommended Posts