Smokejack Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 Еми не е нещо особено,а пък и това е работна версия,има да се пипнат още някои неща!!! http://www.youtube.com/watch?v=oPEUFuVjrN0...layer_embedded# Цитирай
Yves Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Не ми е най-любимата ви песен, ама пак е много готина. И много здраво забихте на тоя концерт Само Шекито ако може да не се съблича повече Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 А каква точно е идеята на клипа? Не се заяждам, просто ако е концертно видео то желателно е и звука да е основно такъв. Ако е клип, като за музикална телевизия е нормално да има и кадри различни от свиренето на концерт или поне да включва няколко концерта. Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Подкрепям тезата на sw1tched Иначе видеото е горе-долу добре снимано Цитирай
rockozaurus Отговорено Декември 25, 2009 Отговорено Декември 25, 2009 Моето скромно мнение:Никак не свързвам това рокабили име на групата с това метъл звучение ...Иначе, клипа ми харесва... Цитирай
Smokejack Отговорено Декември 28, 2009 Автор Отговорено Декември 28, 2009 @sw1tched Идеята е просто да се пресъздаде енергията и адреналина на публиката и групата от свиренето на живо,не е нужно да има сюжет или история в клипа.Ще дам за пример следния клип ,който обаче за разлика от нашия е монтиран доста по добре,кадрите са много по интензивни и мултиплицират енергията на групата многократно.Тъй като не сме си правили сами клипа и не сме участвали в монтирането му има доста неща,които според нас трябва да бъдат различни.Надявам се да съм отговорил изчерпателно на въпроса ти. @BlueZone Боби,добре е заснето,просто за съжаление е монтирано малко куцо и не са подбрали най добрите кадри!!! Цитирай
Rabel Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 Пичове "Sheky & The Bloodrain",НЕМАМ ДУМИИИИИИИИИИИИИИ,копелета.....Слава богу има надежда и след Баровеца,и след Веско Маринов, и след Азис,дори!!!Наистина съм възхитен от това НЕЩО,което сте ...е,хайде сътворили,въпреки,че е за мен ПЕРФЕКТНО!Аз се казвам Радо Белопитов,на 48г.съм,големия ми син е на 19 и често се засича със Светльо по разни кръчми,аз съм свирил в "Импулс" с Вили,още в СУ-1977-78г,с ЛЗ в маймунарника,малкия ми син,обаче/на 5г./ в момента ,в който ви чу,буквално ОТКАЧИ,от 2 годишен го водиме сбрат му на Каварна,Ловеч,Локо,Академик,и т.н.,само в ташака на Слави не е бил,ама,майтап бре(!),та той изкрешя-TATEEEEEEEEE,Judas po телевизията,викам,я,ама само слушам,кой ли е тоя беквокал на дедо Халфорд,погледнах,и....изпих 1шише водка и го въртях около 30 пъти от тубето за радост на комшиите и жена ми!!!!!Дано не ви мине котка път,да нес комерсиализирате като некои "колеги",а, бе,НАЗДРАВЕ ,оправихте ми годинката!!!! HEAVY METAL N.D!Ако искате да го чуете от малкия ми син на живо -0888 846 863! Тоя па ми прилича на Амебата,хах... Цитирай
TONY Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 Няколко пъти попадам на клипа по кабеларките. Че кефи яко - кефи. Че личи, че не е свирено наживо - от 100 метра. От клипа рабрах, че Поизъна ви е басист. Специални поздрави за него. Не съм много запознат с творчеството Ви, но това е май най-якото, което съм чувал от Шеки и ко. Ако има нещо което е по-добро, Смокджек дай линк. Пък и поне от това, което съм чул, това парче е най- якото за 2009-та от българска група. Цитирай
Smokejack Отговорено Януари 7, 2010 Автор Отговорено Януари 7, 2010 @Rabel Поклон до земята за тези думи имаш от нас приятелю Не можеш да си представиш какво огромно значение има това за нас и се надявам това парче да е направило поне на половина толкова щастливи теб и синовете ти,колкото ти направи нас с тези си думи!!! Благодаря!!! @TONY Радвам се,че ти харесва Тони,засега не сме пускали друго парче в момента записваме албум,който е почти готов,смесваме и мастерираме вече.Когато е готов за слушане,ще го качим на майспейс профила ни преди да излезе на пазара. Цитирай
Recommended Posts