creamware Публикувано Декември 22, 2009 Share Публикувано Декември 22, 2009 Бих се радвал ако тук споделите мнения за HUGHES&KETTNER SWITCHBLADE 50 COMBO и най-вече от хора които са го пробвали или чували на живо. Доколко е подходящо за hard rock i heavy, доколко и как ви харесва звука на crunch, lead i clean chanel, как се разбира чистия канал с камиончета........... . Също така ми е интересно как ви се струва сравнение с ENGL Screamer 50, но да не превръщаме темата Switchblade50 vs. Screamer 50 или "купи това или онова", не съм тръгнал още да купувам . Ясно е, че възможностите които предлага HUGHES&KETTNER SWITCHBLADE 50 COMBO, с 4 канала и FX са повече, по скоро кое от двете ви се струва по удачно за гореспоменатите стилове. Не намерих тема за HUGHES&KETTNER SWITCHBLADE 50 COMBO, а ми е интересно да чуя мнения за него. Благодаря Ви! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Декември 23, 2009 Share Отговорено Декември 23, 2009 Става и Х&К. И Скримъра става Суитчблейда не ми е най-любимият Х&К усилвател, поради липсата на това, което е типично за техните по-стари усилватели (Tube edition-ите, Triamp, Duotone ...), а именно имат по-изчистен драйв звук, с повече високи и присъствие (presence), звучат някак "по-лампово", ако въобще има такова определени. Тук са се опитали да направят нещо много по-универсално, но доколко са успели е въпрос на вкус. И двата имат предостатъчно драйв за изброените стилове и са доста шумни, ако мога така да кажа. Бих ти препоръчал, ако можеш да ги пробваш все пак, защото е въпрос на вкус. Аз не бих изразил определени предпочитания - стават и двата, но ако целиш рок/хард рок, защо не включиш и Маршал в схемата (JVM, JCM сериите) Бонусът към Х&К са ефектите, които никак не са лоши. Впечатлението ми се базира на около 3 часа свирене с Енгл-а и около 6-7 със Суитчблейда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
creamware Отговорено Декември 23, 2009 Автор Share Отговорено Декември 23, 2009 ^ Благодаря за комантара. Надявам се да има и други коментари и мнения . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dball Отговорено Декември 23, 2009 Share Отговорено Декември 23, 2009 Що не потърсиш Меса втора ръка? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeadWing Отговорено Декември 24, 2009 Share Отговорено Декември 24, 2009 Що не потърсиш Меса втора ръка? Да не започваме любимия спор Маршал вс Меса.Цялата фирма на Хъджис правят едни от най - добрите транзистори ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts